KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchod, velkosklad, maloobchod, distribuce, prodej: -široký sortiment elektroinstalačního materiálu tuzemských i zahraničních výrobců -rozvaděčů nízkého napětí NN** -průmyslové elektrotechniky. Sortiment: -elektroinstalační materiál: -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, frekvenční ...

Zpracování, svařování nerez plechů: -myčka, nádrž, výrobky pro zdravotnictví Stříhání, vrtání, stáčení, ohýbání, svařovaní, broušení a řezání laserem. Klempířství, zámečnictví. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Montáž - vyměníkové stanice Servis měření tepla včetně pravidelných, zákonem daných kalibrací Komplexně zajišťují - provoz tepelných celků do 1 MW a provoz hromadných garáží Komplexní dodávky - vytápění - plynové kotle (měření, regulace) Bytové domy Restaurace - v areálu sídla ve Svojeticích Dva vlastní tenisové kurty ...

Prodej, e-shop - fotoaparáty - objektivy - příslušenství, filmy.

Velkoobchod, maloobchod: -elektro -elektronika -domácí spotřebiče. Firma aWORLD zásobuje veškerým sortimentem značek AEG, ELECTROLUX, MOULINEX, TEFAL, ROWENTA, ETA, PHILIPS, ZANUSSI, PANASONIC, JVC, THOMSON na 150 odběratelů v Čechách i na Moravě.

Činnost: - expertní, poradenská činnost při přípravě informačních a komunikačních systémů v prostředí ozbrojených sil, bezpečnostních složek - dodávka informačních a komunikačních systémů v oblasti bezpečnosti.

Činnost - výstavba elektrických kotlů - nacházíme úspory energií v průmyslových podnicích a v energetických výrobnách.

Dodávka, prodej, instalace, servis: - transformátory (suché, olejové) - rozvaděče - trafostanice.

Prodej, e-shop: - vestavné trouby - varné desky - mikrovlnné trouby - myčky - sporáky

Velkoobchod: - zabezpečovací technika - LED osvětlení

Služby: - vývoj a prodej vlastního SW řešení LOOK systém a HiEntry - dodávky výpočetní techniky - poradenství v oblasti hardwaru a softwaru - analýzy a implementace řešení v oboru IT

Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - televizní antény, rozvody - zabezpečovací systémy - fotovoltaické elektrárny.

Autorizovaný prodejce, servis a Digital Partner SHARP. KOPÍROVACÍ STROJE SHARP -kompletní kopírovací služby PRODEJ-SERVIS-PRONÁJEM MINOLTA, CANON, MITA, UTAX, TOSHIBA... -repasované kopírovací stroje MINOLTA, SHARP -registrační pokladny SHARP, EURO, -spotřební materiál ARMOR, PELIKAN, FULLMARK -počítačová literatura ...

Prodej - fotoaparáty - fotografická technika - objektivy - dalekohledy.

Činnost: - návrhy, výpočty, měření osvětlení - kontroly nouzového osvětlení.

Dodávka, instalace, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace - evakuační rozhlas - multimediální systémy - strukturovaná kabeláž.

Práce: -elektroinstalatérské. Montáž: -hromosvody. -anténní systémy. -elektroniské zabezpečovací systémy. -veřejné osvětlení. Elektrorevize.

Velkoobchod: - datakomunikační rozhraní - průmyslové počítače. Zastoupení společnosti Titan Electronics Inc.

Internetový obchod, e-shop: - LED žárovky, pásky, panely, osvětlení - LED veřejné osvětlení - LED solární svítidla.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem dřevem a řezivem. Jako jsou například: palubky podlahové, podkladové, terasovky, hoblovaná prkna, KVH stavební hranoly, střešní latě, střešní krovy, OSB desky, fošny, palivové dřevo, a další stavební řezivo. Dřevo a řezivo dodáváme ve standardních i individuálních rozměrech s ...

Prodej, servis a půjčovna kompresorů, pneumatického nářadí a vytápěcích, odvlhčovacích a klimatizačních zařízení. Montáže rozvodů stlačeného vzduchu. Úprava stlačeného vzduchu, pneumatické prvky, automatizace, armatury. Výroba tlakových hadic.

Nabízíme komplexní služby v oblasti elektromontážních prací. Naše služby: - revize elektrospotřebičů - projekční a elektromontážní práce - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé instalace, slaboproudy Rozvody nízkého a vysokého napětí - elektronických požárních a zabezpečovacích systémů - rozvody datové a rozvody ...

E-shop, internetový obchod - elektrospotřebiče - bílá technika: lednice, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky - audio, video, televizory - tablety - fotoaparáty, kamery - malé domácí spotřebiče - elektrické ohřívače vody - zahradnické nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, servis: - satelitní a anténní technika - set-top boxy - kabely - konektory - televize