KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Dodávka: - chladící technika - klimatizace - průmyslové chlazení.

Dodávka, pronájem, instalace, servis: - elektronické šipky - výherní hrací přístroje - výherní loterijní terminály (VLT).

Dodávka, montáž: - divadelní vybavení, technika - opony, šití opon - ohnivzdorné impregnace textilního vybavení - baletní povrchy.

Služby: - technická produkce kulturních a společenských akcí - stavba pódií, tribun - dodávka světelné, zvukové techniky.

Výroba - průmyslová PC technika - speciální IT systémy.

Automatizace technologických procesů - dodávky automatizační a výpočetní techniky - dodávky snímačů a automatizačních komponentů.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika Výroba, prodej: - zahradní krby - zahradní nábytek Zámečnictví.

Služby: - připojení k internetu - montáž TV, satelity - strukturovaná kabeláž

Dodávka, montáž, regulace: - vzduchotechnika.

Průmyslové elektroinstalace. Instalace osvětlení venkovních ploch a parkovišť. Montáže osvětlení průmyslových hal, prodejen a hotelů. Revize elektrických zařízení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Výroba, prodej: - mlékomaty Milkbot - technologie pro zpracování mléka.

Činnost: - elektroinstalační práce - opravy elektrických rozvodů - montáž hromosvodů - instalace elektronických zabezpečovacích systémů.

Výroba: - kovovýroba - vzduchotechnika.

Výroba: Transformátory do 80 000 VA, autotrafa, cívky - ISO9001 Elektrické rozváděče - ISO9001 Služby: Elektroinstalace a revize - ISO9001 Opravy elektromotorů Prášková lakovna

Naše společnost se zabývá opravami a návrhy chladících zařízení, klimatizací jak pro bytové a komerční prostory tak i autoklimatizací. Vždy se snažíme navrhnout nejefektivnější řešení dle Vašich požadavků. Servis, montáže, opravy i návrhy zajišťuje speciálně školený personál. Zajistíme opravy, dodávku, montáž a servis pístových i šroubových ...

Výroba, prodej, servis: - americké rulety - systémy pro správu rulet.

Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika. -elektrospotřebiče. -domácí spotřebiče. -televizory. -pračky.

E-shop: - ARDUINO a příslušenství - krájecí prkéna - krabičky - LED žárovky, světla - tonery

Prodej a instalace zabezpečovacího systému ZEDER. Trezorový zámek, který se instaluje na tyč řízení. Pro zloděje je to jedno z nejhůře přístupných míst, protože zámek blokuje řídící mechanismus a znemožňuje manipulaci s vozidlem.

Eshop, prodej. - TRENDCHARGE - vše pro nabíjení Vašeho elektromobilu. Výstavba a instalace nabíjecích stanic.

Prodej, poradenství, návrhy: -svítidel, osvětlení -stojanová svítidla -závěsná svítidla - lustry -dekorativní světla -bodová svítidla, bodovky -stropnice -stolová svítidla -zahradní svítidla.

Hostinská činnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...