KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Oprava, servis: - pračky, praček - myčky, myček - sušičky - sporáky - vestavěné trouby - varné desky

Internetový obchod, e-shop: - pouzdra, kryty, ochranné folie na mobilní telefony - powerbanky.

Bezpečnostní služby - detektivní služby - ostraha majetku - kamerové systémy - IT služby - správa sítě a zabezpečení serverů - nákup, prodej nebo přeprava zbraní nebo střeliva.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - LAN kabeláže, switche - zdroje, antény - příslušenství pro optické rozvody.

Prodej, montáž, služby: - TV antény - satelity - měření televizního, satelitního signálu - datové rozvody - prodej elektroniky (televizory, audio), PC.

Distribuce, velkoobchod: - mobilní telefony, příslušenství - fototechnika.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - rekuperace - značka Samsung.

Kovovýroba: - průmyslové radiální ventilátory.

Zajištění: - VoIP ústředny - Call-centra - IP telefonie a telefony

Činnost: - technické zajištění kulturních a společenských akcí - ozvučení - videoprojekce

Vývoj, správa, prodej: - informační systém určený pro řízení firemních procesů, projektů a obchodních aktivit

Služby: -dodavatel komplexních elektromechanických komponentů Komponenty snímačů otáček, polohy a zrychlení-aktivní snímače, pasivní snímače, Sensor Clusters Aplikace snímání otáček v řídicích systémech: -systémy jízdní stability, motor management, řízení převodovek. -vyhřívací komponenty s PTC termistory -automobilové držáky žárovek ...

Prodej, servis, montáž: - antény - satelity - spotřební elektronika

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Elektronické a softwarové komponenty pro řídicí systémy - spínání a regulace osvětlení - regulace topných, ventilačních a klimatizačních systémů - ovládání vrat, oken, dveří a žaluzií - integrace přístupových a zabezpečovacích systémů - ovládání audio-video techniky a médií.

Návrhy, projekce, dodávky: - veřejné osvětlení - dekorativní osvětlení - správa veřejného osvětlení - osvětlení silnic - osvětlení komunikací - osvětlení veřejných prostranství - osvětlení průmyslových prostor - osvětlení stadionů a sportovních areálů - architektonické osvětlení - příležitostní dekorativní osvětlení - ...

DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r.o. je předním evropským výrobcem vysoce energeticky účinných řešení pro vytápění, klimatizaci, chlazení, větrání a mražení pro komerční, obytné a průmyslové aplikace. Produkty pro vytápění, klimatizace, větrání, chlazení: - tepelná čerpadla - klimatizace - klimatizační ...

Firma J&J Comp se specializuje na servis počítačů a notebooku do 24 hodin. Mezi další služby patří: - prodej IT sortimentu - tisk a kopírování souborů a fotografií - návrh, poskládání a spuštění počítačových sestav - instalace bezpečnostních kamer - plnění tiskáren - na základě zkušeností rádi poradíme s výběrem notebooku, tabletu nebo ...

Prodej, e-shop - audio a video, komponenty AV - přehrávače - zesilovače - tunery - gramofony - videoprojektory - subwoofery.

Služby, technická zařízení budov TZB - servis vzduchotechniky, vytápění, chlazení, měření a regulace - výměna a dodávka náhradních dílů na vzduchotechniku, chlazení.

Prodej, půjčovna, pronájem, servis: - pece na výpal keramiky, smaltu a skla. Prodej: - boxy na zbraně

Činnost: - ekonomicko-politický a zpravodajsko-publicistický deník