KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Vývoj, dodávka: - technologie pro optická média pro zábavní a vzdělávací průmysl.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (vyjma činností uvedených v příl. 2 a 3 zák.č.455/91 Sb.) Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba LED osvětlení a LED svítidel pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a průmyslové objekty. Výroba světelných reklam a ekoreklam - LED světelné reklamy na solární energii.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové systémy - kamerové systémy - strukturovaná kabeláž.

Výroba a prodej: - synchronních generátorů, ochranných relé, elektrické ochrany pro energetiku a řídicí automaty.

Prodej, e-shop: - nářadí - lešení - žebříky - kufry, boxy na nářadí - stavební technika - průmyslová svítidla - vodoinstalační a topenářský materiál - autopříslušenství. Prodejna: Poděbradská 335, Pardubice tel.: 725 512 841

Firma AF Servis provádí záruční a pozáruční opravy, servis a montáž elektrických a plynových spotřebičů v Plzni. Dodáváme také nové spotřebiče za přijatelné ceny. Opravy, servis, odborná montáž a připojení domácích spotřebičů: - sporáky, pračky, myčky, - vestavné spotřebiče, varné desky - chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - ...

Opravy a servis: -TV, LCD, plasma, audio, video, kamery všech typů a značek. -servis elektroniky, opravy průmyslové elektroniky (samostatně nefungujících kusů elektroniky po dohodě) -kompletní pájení BGA (výměna, reflow (ekonom. oprava přetavením) a osazení (horkovzdušná stanice, nikoliv amatérské IR) -malosériové osazení BGA do velikosti ...

Kompletní technické zabezpečení koncertů, festivalů, sportovních akcí, firemních akcí, konferencí a prezentací. Zajistíme nejen ozvučení a nasvícení, ale i podium, zastřešení a videoprojekci.

Práce, montáž: - elektroinstalace - elektromontáže - satelity, antény

Činnost: - projekce, dodávka kamerových a bezpečnostních systémů - bezpečnostními audity, konzultace.

Eshop: -satelitní technika. -satelitní paraboly. -televizní antény. Montáž: -satelitů, satelity. Služby: -pořizování videozáznamů rodinných oslav. -přepis videokazet na DVD nosiče.

Pronájem, montáž - jukeboxy - šipkové automaty - kulečníky - stolní fotbaly.

Činnost: - prototypová výroba plošných spojů.

Nechte svůj interiér zářit! Hledáte to správné svítidlo pro osvětlení Vašeho bytu, domu, restaurace nebo hotelu? Svět svítidel se Vám otevírá. Nabízíme svítidla pro dotvoření útulnosti a příjemné atmosféry Vašeho domova. Výběr správného osvětlení je velmi důležitý, navíc vám může zpříjemnit každý den. Stropní svítidla či jiné druhy ...

Pronájem prezentační techniky a konferenční služby, dodáváme techniku na kace, pronajímáme ozvučení, velkoplošnou projekci z projektoru, obrazovky na stojanu, výpočetní techniku, osvětlení, tlumočnickou a průvodcovskou techniku, výstavní panely na postery, konferenční mobiliář.

Prodej a montáž elektronického zabezpečení bytů, telekomunikace, zabezpečovací zařízení, elektroinstalace a televizní a satelitní rozvody.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - mobilní telefony - tablety

Prodej, montáž, realizace: - svítidla - osvětlení

Vývoj, výroba a prodej pohybových a přítomnostních čidel, systémů řízení osvětlení, BUS aplikací (DALI, KNX). Inteligentní systémy řízení a automatizace budov.

Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Dodávka, realizace, zaregulování a uvedení do provozu - klimatizace Preventivní a servisní péče - klimatizace - vzduchotechnická zařízení Studie a projekce - klimatizace - vzduchotechnická zařízení

Návrhy, dodávky a realizace kamerových systémů. Ozvučovací a zabezpečovací systémy. GSM zesilovače. Video projekce. Inteligentní domy. IT sítě. Docházkové systémy. Strukturovaná kabeláž. Rozvody slaboproud, silnoproud. Automatizace.

Poradenskou činností v oblasti hardware a software - čištění, oprava a servis výpočetní techniky - instalace operačních systémů, antivirů - realizace počítačové sítě domácí či firemní.