KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Kancelářská technika Prodej a servis produktů Canon, HP, Epson . Poradenská činnost pro produkty Canon.

Maloobchod, prodej: -elektro -bílá technika -televize -hifi -elektrospotřebiče -elektronika.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospořebiče -veškerá elektronika -bílá technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče -telekomunikační a kancelářská technika.

Prodej, maloobchod: -elektro -bílá technika -televize -hifi -elektrospotřebiče -elektronika.

Pobočka Vsetín. Maloobchod: - domácí spotřebiče, pračky, ledničky, vysavače - mobilní telefony, kopírky, tiskárny - elektrinika.

Projekce, výstavba, provoz, servis: -televizní kabelové rozvody (TKR) -společné televizní antény -místní rozhlasy -zabezpečovací a monitorovací systémy -připojení, provider do sítě INTERNET prostřednictvím televizních kabelových rozvodů (TKR) -ysokorychlostní internet v televizních kabelových rozvodech tzv. kabelový internet -TV ...

Vývoj, výroba, distribuce: - herní systém Multi-Lotto Server Based Gaming pro herny, kasína -herní zařízení, video loterijní terminály -video slot hry pro klasické a serverové herní automaty a online herní platformy -herní platformy.

Služby: - ozvučování a osvětlování akcí - ozvučení

Výhradní prodejce: - průmyslových bluetooth produktů od výrobce SENA Technologies.

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Programování a vývoj: - aplikací obsluhujících různá automatizovaná zařízení, serverové a komunikační aplikace, výukové interaktivní materiály pro školy Prodej: - hardware - software Školení.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Výroba, ...

Výroba, dovoz, prodej elektroniky. Eshop: - odpuzovače škůdců Deramax, odstraňovače vodního kamene Kalk - měniče napětí, GSM alarmy, fotovoltaika, ultrazvukové čističky, zabezpečovací kamerové systémy, videotelefony a další.

Servis, opravy - tv, audio, video - dvd, video, hifi systémy.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej veškerého elektroinstalačního materiálu. - kabely a vodiče tuzemské i zahraniční výroby značek CYKY, AYKY, CYSY, CY, SYKFY, JYTY, TITANEX CYA, H07RN - FH07VV - flexo šňůry od výrobců Kablo- elektro, Prakab, Kablo Kladno - Drakakabely - LAP kabely, Baude kabel - technik, Kablo Bratislava a ...

E-shop - železářství - elektro zboží - stavební materiál - zahrádkářské potřeby - domácí potřeby - barvy, laky. - ruční nářadí. 9 poboček po celé ČR.

Prodej, eshop, služby: -směnárna -železářství - elektro zboží - stavební materiál - zahrádkářské potřeby - domácí potřeby - barvy, laky. - ruční nářadí

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače

Zabýváme se servisem a správou počítačů, notebooků a výpočetní techniky celkově. Dále nabízíme služby: pronájem notebooků záloha a obnova dat odbornou pomoc a konzultace instalace software návrh a realizace počítačových sítí multimediální řešení zabezpečovací systémy prvky pro inteligentní budovy

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - IT služby - vývoj webových aplikací a systémů

Výroba, prodej tlakoměrné techniky: -tlakoměry, snímače tlaku pro průmyslové použití: -snímače výšky hladiny LMP/LMK -polní přístroje, diferenční snímače -ostatní přístroje: -panelové měřidlo pro zobrazení a hlídání lineárních měřených veličin -tlumič tlakových rázů pro tenzometrické snímače -napájecí zdroj ke snímačům ...

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů. Prodej: - počítače, PC sestavy - zabezpečovací technika. Pozáruční servis: - notebooky - monitorů - mobilních telefonů.