KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Dodávky na klíč včetně projektu HW a SW, projekce : - počítačové sítě LAN/WAN se systémem univerzálních kabelových rozvodů umožňující přenos dat, telefonních linek, videosignálů. - Zabezpečovací systémy, protipožární systémy EZS, EPS včetně elektroinstalace a zdrojů nepřerušitelného napájení - aktivní síťové prvky, telefonní ...

VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ELEKTRONIKU Nabízíme kompletní EMS od prototypu po sériovou výrobu: - vývoj elekroniky HW a SW - návrhy a redesign desek s plošnými spoji - CAD konstrukce - desky s plošnými spoji - materiálové zajištění - osazování SMT a THT - výroba elektroniky - funkční testování a oživování - opravy a servis - ...

Prodej, e-shop: - počítačové hry - hry na Playstation 4, 3, 2, 1, Sony PSVita - hry na Xbox One, 360 - hry na Nintendo - konzole, příslušenství Prodej, e-shop: - osvětlení - svítilny - čelovky - cyklovítilny - žárovky tel.: 603 411 623

Kuchyňské linky TESI Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, dodávka kuchyňské linky na míru, kuchyňských linek, kuchyní. Výroba, prodej skříňový nábytek, komerční nábytek, vitríny a prodejní pulty. Prodej, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlaha, laminátové plovoucí podlahy. Dodávky interiérů na klíč. Vizualizace návrhu ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - antény - vratové pohony

Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Elektromontáže: - hromosvody a správa budov - revize - strukturovaná kabeláž IT - zabezpečovací systémy EZS - požární systémy EPS - kamerové systémy CCTV - docházkové systémy ACS - telefonní ústředny TEL - TV rozvody STA - inteligentní systémy.

Internetový obchodní dům KFOBCHOD.cz. Prodej elektro, mobily, počítače, notebooky, tablety, hry, hračky, zdravá výživa, výživa pro sportovce, chovatelské potřeby, baterie, kabely, kamerové systémy a další...

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roce 1997 jako servisně obchodní organizace v oblasti chladírenské, klimatizační techniky a tepelných čerpadel. Již od svého vzniku nastoupila progresivní cestu zaměřenou na ekologicky šetrné technologie.

Poskytování poradenství a služeb v oblasti CMR systémů a integrace podnikových či obchodních aplikací. Prodej: - internetový prodej výpočetní techniky, telefonů, faxů, fotoaparátů a spotřební elektroniky.

Maloobchod, opravy, servis, záruční, pozáruční: -chladící a mrazící technologie -klimatizace.

Dům Světel.cz Prodej, e-shop: - stojací a stolní lampy - lustry - závěsná svítidla - svítidla do koupelny - dětská svítidla - venkovní osvětlení.

Oprava, servis: - audio, video elektronika - gramofony, - DVD přehrávače - televizory. Montáž, opravy: - satelity, antény.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika.

Internetový obchod, prodej: - televizory - satelitní technika - antény - přijímače DVB-T2.

Služby: - detektivní a bezpečnostní služby - právní poradenství - technické zabezpečení

Vývoj, malosériová výroba: - elektronika - řídící automaty.

Služby: - nápojový servis pro všechny typy kancelářských klientů - suroviny do automatů

Výroba, prodej: - plynové, kombinované a elektrické sporáky - kuchyňské odsavače par - plynová topidla - vestavné spotřebiče - trouby, varné desky, mikrovlnné trouby - elektrické zásobníkové ohřívače vody - sklokeramické desky.

Vypořádání a vymáhání pohledávek, dluhová poradna, počítačový servis, sekretářské služby, úklidové služby. Provádění dobrovolných dražeb věcí movitých.