KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Služby v oblasti revize elektro - revize el. instalací továren, domů, bytů - revize hromosvodů - revize strojů a nářadí včetně prostředí s nebezpečím výbuchu a vysokého napětí. - revize elektrického zařízení.

Do České republiky dovážíme čínské chytré telefony od zavedeného výrobce ZOPO. Na všechny nabízené produkty dáváme dva roky záruku a servis či reklamace vyřizujeme na území ČR.

Montáž, servis TV a SAT antén, výstavba a rekonstrukce společných televizních antén STA.

Nabídka služeb v oblasti požárních a zabezpečovacích systémů a v oblasti bezpečnosti informačních systémů a technologií.

Ochrana zboží v obchodech (detekční průchody, bezpečnostní kódy na zboží, deaktivace kódů u pokladen, kamerové systémy).

Prodej, výstavba a servis: - řetězy svařované, ozdobné - lanové napínače a svorky - široký sortiment karabin - S - háky - třmeny (šekly) - ocelová lana - provazy - průmyslové řetězy - příslušenství k řetězům - lanové očnice - rapid články - WI-FI - optické a metalické sítě - datové sítě - optické sítě - ...

Maloobchod i velkoobchod. Prodej a montáž car-hifi techniky do automobilů. Maloobchodní sítě Partnerských prodejen T-Mobile.

Výroba, velkoobchod zabezpečovacího zařízení. Divize elektro: -EZS* (elektronické zabezpečovací systémy) -výhradní zastoupení italské firmy TECNOALARM pro Českou republiku. -CCTV (sledovací a monitorovací kamerové systémy) různých výrobců, např.PANASONIC, COP* Security.

Prodej, montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - přístupové systémy Oprava, servis: - počítače

BOSCH nářadí a spotřebiče je velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop, servis profesionálního a hobby nářadí Bosch včetně zahradní techniky: Prodej a servis: -profesionálního a hobby nářadí Bosch včetně zahradní techniky -kompletní sortiment příslušenství Bosch -domácí spotřebiče Bosch -mikronářadí Dremel -nářadí Skil Profesionální ...

Zabýváme se měniči pro chaty a karavany, ale i ostrovními a bateriovými měniči.

Maloobchod, prodej: Elektro, elektrospotřebiče: Televize, radio, audio-video, videokamery Pračky, myčky, chladničky, mrazničky Mikrovlnné trouby, sporáky, vysavače Osvětlení, svítidla Další spotřebiče a náhradní díly. Kamenná prodejna - Ulrich.nám.: michael.ulr@michaelelektro.cz Další provozovny: Hradec Králové, Akademika ...

Autorizovaným zástupcem německých výrobců elektroinstalačního materiálu

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

Internetový obchod, e-shop: - vysavače zn. Vorwerk, příslušenství k vysavačům - čistící prostředky - bazénová chemie Služby: - úklidové - čištění interiérů automobilů, autobusů.

Výpočetní a telekomunikační technika, a kamerové zabezpečovací systémů.

Montáž, instalace, servis: -antény, anténní rozvody -měření a regulace tepla.

Největší světový přímý prodejce služeb v oblasti telekomunikační techniky. Služby ACN v oblasti digitálních telefonů a videotelefon. Pevné telefonní linky (Předvolba nosiče a pronájem linky). Mobilní telefony. Energie.

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis, opravy a čištění: -kancelářská, výpočetní a spotřební elektronika -videa, videokamery -hifi věže, autoradia, CD přehrávače, walkmany -kopírky, faxy -kontrolní pokladny, počítačky -elektronické diáře, data-banky -telefony, mobilní telefony.

Projektování, dodávka, montáže, servis, instalace: -klimatizace pokojová pro kanceláře, obchody, byty, výrobní haly (FUJITSU, EUROCLIMA) -průmyslového chlazení -chladících strojů a věží.

Nabízíme Vám kompletní servis notebooků, netbooků, opravy počítačů a další servisní služby. Záchrana - obnova poškozených či smazaných dat. Apple iPhone servis Zlín.

Údržba a návrhy pouličního osvětlení.

Poradenství v oblasti energetiky. Enegetické audity dle zákona 406/2000 Sb. Průkazy energetické náročnosti budov dle vyhlášky 148/2007Sb.