KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Provoz prodejny O2 Prodej: - mobilní telefony a příslušenství - služby. Provozovna: Tylova 388/5 284 01 Kutná Hora

Výroba: - audiovizuální díla - dokument - firemní prezentace - reklama - videoklip.

Opravy, servis počítačů - odvirování - instalace hardware a software. Montáž zabazpečovacích a kamerových systémů.

Vývoj, výroba: - elektronika na zakázku.

Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software

Činnost: - profesionální architektonické osvětlování interiérů, exteriérů - expoziční osvětlení v galeriích, muzeích - osvětlení sakrálních staveb. Provozovna: Stehlíkova 1545 Slaný 274 01

Nabízíme Vám komplexní poradenství, servis, prodej a instalace výpočetní techniky, sítí a veškeré elektroniky do domácností, institucí či firem. Naše přednost je spokojený zákazník, který naplno využívá námi doporučené, dodané nebo instalované digitální a výpočetní technologie.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž, servis zabezpečovací a kamerové systémy - revize - montáže hromosvodů

E-shop, internetový obchod, maloobchod: - křišťálové lustry - křišťálové sklenice - skleněné pilníky - doplňky - dárkové předměty - špěrky a další.

Montáž, dodávka: - televizní antény - satelity.

Prodej, montáž, opravy, servis: - televizní antény - satelitní antény - datové rozvody - domácí videotelefony - DVD přehravače a další.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - banerová reklama

Výroba a prodej tradičních českých křišťálových svítidel - lustry - osvětlení.

Montáž a servis - vzduchotechnika a klimatizace - teplená čerpadla - solární technika na ohřev vody - revize požárních klapek. Služby - protipožární izolace - elektroinstalace.

Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Služby: - energetický audit - průkaz energetické náročnosti, PENB - projekce VZT a UT

Montáž, instalace - elektronické zabezpečovací systémy - požární signalizace - kamerové systémy - satelitní a televizní rozvody.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Oprava, servis, služby: - počítače, notebooky - záchrana dat.

Prodej, montáž, servis: -automatické dveřní systémy MARANTEC -parkovací systémy MARANTEC -bezpečnostní a protipožární dveře, brány, závory, garážová a průmyslová vrata TEKLA TECKENTRUP -gastronomická zařízení-gastronomické přívěsy pro přípravu a prodej jídel, grily na selata-plynové, roštové grily lávové-plynové, skříňové grily ...

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.