KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Oprava, servis, služby: - počítače, notebooky - záchrana dat.

Prodej, montáž, servis: -automatické dveřní systémy MARANTEC -parkovací systémy MARANTEC -bezpečnostní a protipožární dveře, brány, závory, garážová a průmyslová vrata TEKLA TECKENTRUP -gastronomická zařízení-gastronomické přívěsy pro přípravu a prodej jídel, grily na selata-plynové, roštové grily lávové-plynové, skříňové grily ...

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.

E-shop, bazar, komisní prodej - nábytek - postele - skříně - elektrospotřebiče - chovatelské a rybářské potřeby.

Velkoobchod: - boilery TUV - elektroinstalační materiál - expanzomaty - komínové konstrukce a vložky - kotle ústředního vytápění. Stavební činnost - rekonstrukce budov - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce koupelen - hydroizolace staveb - pokládka plovoucích podlah.

Vývoj a výroba: - elektrické přístroje - zkušební a unikátní jednoúčelové elektrické zařízení - topné jednotky pro trakční vozidla - výzbroj skříní Servis a služby: - servis stejnosměrných rychlovypínačů a jiných spínacích přístrojů - metrologie.

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Výroba, prodej odsávacích zákrytů se vstřikovaným (induktívním) vzduchem Indukční odsávací zákryty pro velkokuchyně. Jediné pravé, zákonem chráněné indukční odsávací zákryty INDUCTair® dle patentu Ing. Langera v ČR. Splňují veškeré úlohy větrání kuchyní s minimálním vynaložením energií. Poradenství, projektování a instalace kuchyňské ...

Technické zařízení budov TZB - topení, chlazení, vzduchotechnika - instalace klimatizací, kotlů, tepelných čerpadel a rekuperační jednotek.

Elektroinstalační práce a údržba veřejného osvětlení. Montáž tepelných čerpadel.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: - systémy měření a výpočtů tepla - komplexní měření tepla - poměrové měření - rozdělovače nákladů na ústřední vytápění - zpracování rozpočtu nákladů na vytápění - rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Kuchyně Paul – nabízíme kuchyňské linky a kuchyně na míru. V nabídce máme také kuchyňské spotřebiče, dřezy a baterie, dále také 3D návrhy kuchyňské linky a cenovou kalkulaci zdarma. Kuchyně Paul, firma s dlouholetou praxí.

Elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů - systémy inteligentního řízení.

Prodej, e-shop - elektroinstalační materiál - LED osvětlení - spínače, pojistné a spínací skříňky.

Internetový obchod, e-shop: - příslušenství k mobilním telefonům. Sídlo: Malé Podolí 38 37862 Kunžak

Zámečnictví JAKOV A-Z Praha provozuje velkoobchod a maloobchod se sortimentem zabezpečovací techniky, bezpečnostní zámky, zadlabací zámky, dveřní kování, klíče, autoklíče, cylindrické vložky, vrchní zámky, visací zámky, samozamykací zámky, dveřní zavírače, čipové systémy, generální systémy, panikové zámky, lištové zámky, vložky a další ...

Montáž, oprava, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy

Výroba: -rozvaděče -bytové, průmyslové -měřění, regulace. Práce: -elektromontážní.