KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nabízíme montáž a servis elektronické zabezpečovací a požární signalizace, kamerových systémů a strukturované kabeláže. Provádíme elektromontáže.

Výrobce a dodavatel kabelů a vodičů. Dodavatel výsuvných energetických sloupků MOSER - SYSTEMELEKTRIK: -kabely pro průmyslovou elektroniku a -tepelně odolné kabely a kompenzační vedení: -bezhalogenové bezpečnostní kabely, silové a sdělovací: -datové a BUS* kabely pro strukturovanou kabeláž, LAN*, WAN* -pryžové gumové flexibilní ...

Servis počítačů a mobilních telefonů značky Apple. Hardwarové i softwarové opravy, záchrana politých zařízení Apple.

Prodej systémů pro řízení firemních procesů pro střední, velké, ale i malé firmy, komplexní podnikový software, SW ABRA Gx.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování software Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.

Výroba: - elektronické transformátory LED a Halogen, Termík-x úspora energie, světla na noty.

Vitráže: - výroba a design - restaurování - dveřní výplně - zrcadla - svítidla - umělecké předměty.

FitCraft Energy vyrábí velkokapacitní akumulátory pro ostrovní systémy - SAVEBOX. Jde o zařízení pro uchování elektrické energie z obnovitelných zdrojů, které lze dobíjet z fotovoltaiky, větrné turbíny, ze sítě či generátoru.

Revize: - elektrická zařízení - elektrické pracovní stroje - spotřebiče. Opravy elektrických zařízení. Školení elektrikářů. Poradenská činnost. Infratopení.

Služby v oblasti servisu výpočetní techniky - odvirování počítačů a notebooků - opravy PC, notebooků, netbooků - instalace a přeinstalace operačního systému - zálohování dat.

Montáž, oprava: - elektrická zařízení - průmyslové i domovní instalace do 1000 V.

Prodej, instalace, oprava, servis: - počítače - tablety - notebooky - kamerové systémy - pokladny

Služby - softwarové řešení na míru - programování - poradenství v oblasti informačních technologíí.

Internetový obchod, e-shop: - ventilátory, větráčky pro chlazení notebooků.

Pixalated: - tvorba webových stránek - servis PC, laptopu, mobilního zařízení - návrh a realizace sítě - grafika.

ELEKTRO – Mrlák Služby: - elektrotechnika - slaboproudé rozvody - programové práce na zařízeních - elektroinstalace domů a bytů, průmyslových objektů, strojů pro průmysl - rekonstrukce elektroinstalace - hromosvody - montáž a dodávka poplachových zabezpečovacích a tísňových systémů (PZTS) - odstranění závad po revizích elektro - údržba a ...

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace.

Hudební produkce, ozvučení, DJ. DJ: - kluby, diskotéky - firemní akce - svatby - narozeninové oslavy. Vybavení: - vlastní zvuková technika - vlastní světelná technika - vlastní mix pulty - vlastní přehrávače.

Filip Šikola WEST-END CZ Servis výpočetní techniky. Provádíme servis počítačů, správu počítačových sítí, odvirování počítačů, tvorbu www stránek a další IT služby. Sídlo: Bratříkov 101, 468 21, Pěnčín.

Reklamné činnosti Správa registratúry Vedenie účtovníctva Spracovanie dát a údajov Prieskum trhu a verejnej mienky Organizovanie dobrovoľných dražieb Poradenská činnsoť v stavebníctve Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných živností Služby ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - fotoaparáty (digitální) - foto potřeby - fotofilmy, filmy - rámečky na fotografie. Služby, fotosběrna, vyhotovení: - fotografie.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - oprav a údržba veřejného osvětlení - zemní práce

Oprava: - elektrospotřebiče - audio, video technika - gastro zařízení-konvektomaty Rational - bílá technika - satelitní technika - televizní rozvody. - pračky, mčky nádobí, vestavné spotřebiče, sušičky, indukční desky, vestavné trouby.