KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Bazar: -nábytek. -bytové doplňky. -sportovní vybavení. -elektronika.

Best PC Maloobchod, prodej, servis: -náhradní plnění -výpočetní technika, -prodej kompletních PC sestav -jednotlivé komponenty

Vývoj, výroba a prodej: - osvětlovací technika. Zakázková výroba svítidel. Poskytování poradenství.

Vývoj, výroba: - kabelových svazků - kusová i sériová výroba pro průmysl, lékařství, optiku a dopravu.

Služby: - správa počítačové sítě - IT outsourcing - oprava, servis počítače

Montáž a údržba: -elektrické zařízení -hromosvody.

Projekce, revize, servis: -radiové sítě Prodej, montáže, servis radiostanic: -profesionální Motorola, - občanské a amatérské vysílačky - antény a příslušenství -protihlukové náhlavní soupravy k radiostanicím.

Specializovaný prodejce osvětlovací techniky. Interiérová a exteriérová, moderní svítidla, průmyslové a technické osvětlení, světelné zdroje. Zajišťujeme návrh, výpočet osvětlení a realizaci. Maloobchod a velkoobchod.

Velkoobchod: - elektrotechnický materiál - kabely a vodiče silové, nehořlavé, výtahové, datové, sdělovací - jisticí, spínací a ovládací prvky - rozvaděče a rozvodnice - trubky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektronika -televize, tv** -satelit -video.

Obchod specializovaný na spotřební elektroniku, především na pračky, myčky nádobí, chladničky, mrazáky a sporáky. Dále nabízíme malé spotřebiče, domácí kina a DVD, digitální fotoaparáty, televize, kamery a GPS navigace. Výprodej zboží, splátkový prodej na dálku.

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Provozování: -hrací výherní a nevýherní automaty.

Prodej, montáž a servis pobočkových telefonních ústředen Panasonic, Alcatel a Siemens. Optimalizace telefonních nákladů.

Velkoobchod, projekce a prodej: - LED svítidel pro komerční a průmyslová řešení: - interiérové osvětlení - PIR Parking LED světlo, vestavné kazetové a výklopné LED osvětlení - exteriérové veřejné osvětlení - průmyslové halové osvětlení. Společnost má vlastní konstrukční a projekční oddělení.

Prodej: - světelné kabely pro interiéry a exteriéry - profesionální dekorační osvětlení.

Maloobchod, e-shop: - LED osvětlení, svítidla - LED pásky.

Prodej, servis, oprava, konzultace: -notebooky, PC -přenosné počítače, notebooky TOSHIBA -počítačové sítě -systémová řešení -tašky DICOTA pro notebooky -HEWLET-PACKARD hardware, spotřební materiál (monitor, klávesnice, myši, grafika, paměťové karty).

Implementace, prodej: - identifikační systémy, které zahrnují docházkový, přístupový i stravovací systém.

MYTEC zajišťuje dodávku a montáž moderní technologie pro kanceláře a rodinné domy.

Realizace, výroba: - informační, komunikační a internetové systémy - internetové terminálů.

KLEINER s.r.o. se zabývá projektovou činností ve výstavbě. Zajišťujeme: - pozemní stavby - zkoušení a diagnostika staveb - vodohospodářské stavby - specializace stavby zdravotně-technické - technika prostředí staveb - specializace vytápění a vzduchotechnika, zdravotní technika, elektrotechnická zařízení - měření objemové aktivity radonu.

E-shop: - elektrotechnika pro dům a zahradu - odpuzovače, plašiče škůdců - měniče napětí - záložní zdroje - akumulátory - nabíječky - teploměry, termostaty - foto - video příslušenství - dalekohledy

Karel Štycha provozuje e-shop. Prodej v oblastech: - auto-moto - sport - hračky a zábava - úklid - kuchyně - domácnost - zahrada - elektro - nábytek - dílna - bazény - zdraví a krása.