KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Opravy a servis počítačů - výpočetní technika, notebooky - IT poradenství. Webdesign.

Elektromontáže, elektroinstalační práce - TV rozvody - datové rozvodny - hromosvody - zabezpečovací systémy.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž bezpečnostních kamerových systémů, satelitů.

Činnost: - počítačové služby - oprava, servis počítače - instalace hardware, software - webdesign, tvorba webových stránek - modernizace počítačů - odvirování

Prodej, montáž, servis, poradenství: -mobilní telefony -telefonní ústředny -počítače, sítě -elektrické zabezpečení objektů -kamerové systémy -GPS systémy.

Montáž, oprava, servis: - antény - satelity

Kopírovací centrum - barevné a černobílé kopírování. Prodej, e-shop, pronájem - kancelářská technika - tiskárny - projektory. Grafické práce.

Prodej mobilních telefonů, tabletů, elektronických cigaret, příslušenství. Servis všech mobilních telefonů, tabletů i notebooků. Odblokování telefonů a tabletů i na počkání! Výkup mobilů, tabletů, notebooků, herních konzolí a her.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Činnost: - IT služby - tvorba webových stránek

Distribuce, prodej osvětlení LED: - úsporné LED osvětlení, LED lampa, LED dioda - vhodné pro ulice a provozovna - návrh osvětlení - výpočet návratnosti.

Služby: - oprava, servis, montáž počítače - čištění notebooků - připojení periferních zařízení - nastavení domácích sítí

Hodinový manžel, služby: - montáž a demontáž nábytku - montáž plovoucí podlahy - naladění a zapojení elektroniky - malování, tapetování - výměna vodovodních baterií - připojení pračky - sekání trávy, údržba trávníku

Činnost: - revize elektrospotřebičů, elektrického ručního nářadí

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektronika a akustika - audio a zvuková technika.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Poradenství, návrhy a instalace komplexních telekomunikačních systémů.

Výroba rozváděčů a rozváděčových skříní. Dále provádění elektromontáží, práškového lakování, facility managementu, montáží klimatizací a chlazení

Oprava, servis: - elektronika - domácí spotřebiče Výroba jednoduchých elektronických zařízení

Prodejna, poslechové studio, e-shop - audio, video komponenty - hifi komponenty - reproduktory - tv projektory.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče (mrazáky, chladničky, pračky, sporáky, myčky, přímotopy, vestavěné spotřebiče, vysavače, digestoře) -elektronika (audio, video, televize).

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení Microsoft Služby: -poradenství v oblasti výpočetní techniky -návrh a realizace počítačových sítí na platformách Microsoft -návrh a realizace internetových stránek -návrh, realizace a správa databází dle přání zákazníka - účetní a daňové poradenství - vedení ...

Elektromontáže, elektroinstalační práce - elektrorevize. Montáž - elektronická zabezpečovacíc zařízení - kamerové systémy - klimatizace.