KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Práce: -elektroinstalační -elektromontážní -hromosvody -zabezpečovací zařízení Prodej: -elektromateriál. Revize: -hromosvody -elektrické zařízení. -ruční nářadí

Autorizovaný partner firmy SPAUN. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž, projekty: -elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult centrální ochrany (PCO*) -telekomunikační technika: -telefonní ústředny -telefonní rozvody -faxy, záznamníky, telefony i bezdrátové a mobilní -instalace, servis: -anténní a ...

Kompletní služby na trhu desek s plošnými spoji.

Outsourcing počítačů a počítačových sítí: - outsourcing počítačů a počítačových sítí - poradenstí a konzultace v oblasti IS/IT - dodávky hardware a software.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Práce: - elektroinstalatérské - elektroinstalace - montáž, revize hromosvodů - revize elektrických spotřebičů.

Velkoobchod, projekce: - veřejné osvětlení - interiérové osvětlení.

Opravy elektrospotřebičů a elektroniky převážně pro domácnost.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej značek Pioneer, Panasonic, Sony, JVC, Philips, Canon, LG, Samsung, Yamasaki, V.D.O. Moto, Thomson, AL-KO a další: - kvalitní elektronika, - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty, CD a DVD přehrávače a rekordéry - motocykly - potřeby pro sport, hobby - zahradní technika Nejširší výběr elektro na českém trhu.

Velkoobchod, Maloobchod elektro. Prodej na splátky: - dvojí možnost splátek dle možností zákazníka, systém Home Credit-YES karta, Multiservis-OK karta. Bílá technika: - lednice, mrazáky, pultové mrazáky, mrazničky, chladničky, prosklené vitríny, pračky, myčky, sušičky, bojlery, mikrovlnné trouby, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál - strukturované kabeláže včetně optických rozvodů.

Montáž a servis - elektrická zařízení

Firma ELEKTRO ESO se specializuje prodejem spotřebičů značek AEG – Electrolux, Electrolux a Zanussi. Nabízíme našim zákazníkům kvalitní domácí spotřebiče za výhodné ceny!

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Maloobchod, internetový obchod, prodej: -domácí spotřebiče. -mobilní telefony. -notebooky. -spotřební elektronika.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -elektronika -videokamery -televizory -kamery, fotoaparáty -domácí kino -domácí, kuchyňské spotřebiče -telefony, navigace -počítače, příslušenství. Další prodejna: -nákupní centrum Olympia.

Maloobchod, prodej: -elektronika. -domácí spotřebiče.

Sklad: -zboží Electro worldu. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.