KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, montáž a servis klimatizací SAMSUNG: -nástěnné: -SPLIT SINGLE -SPLIT DUAL -SPLIT TRIAL -kazetové a stropní: -4-cestné kazetové -1-cestné kazetové -stropní -DVM System.

Služby: - DJ - ozvučení a osvětlení akcí

Prodej: - italské produkty - čokoláda - svítidla - keramika

Broken Mouse - přinášíme řešení, moderní a kompletní IT; webové stránky, bezpečnost, správa sítí a servis počítačů; pobočka Jablonec nad Nisou. Poskytujeme servis počítačů a veškeré výpočetní techniky, včetně správy počítačových sítí a tvorby webů. Broken Mouse - www.broken-mouse.cz.

Prodej, oprava, servis: - počítače - audiovizuální technika Služby: - projekce a výstavba sítí (kabelových i bezdrátových) - správa sítí - vývoj software - hosting - elektromontážní práce

Vývoj, projekce, konstrukce, výroba, zkušebnictví, servis: - řízení technologických procesů: - řízení velkých průmyslových technologií - řízení pracovních strojů - elektro dodávky: - silnoproudé rozváděče - MaR rozváděče - mozaiková pole - zabezpečovací technika - specielní modulové techniky, modulovací technika.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové chlazení - klimatizace Montáž: - tepelná čerpadla - podlahové vytápění

Maloobchod, prodej: -originální umělecká keramika, keramické nádobí (ručně formované, ručně zdobené tradiční razítkovou metodou)-hrnky, šálky, konvice, talíře, džbánky, cukřenky, misky, zapékací misky, dózy, svícny, vázy -mosazná svítidla KUTEK -hutní sklo -ručně formované parafínové svíce.

Prodej, servis - výpočetní technika - tiskárny a spotřební materiál. Webdesign. Návrh firemní grafiky.

Činnost: - pojišťovací služby

Prodej - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty - kancelářská technika E-shop - hardware - software - datová média - digitální fotoaparáty - kancelářská zařízení a technika - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - spotřební materiál k tiskárnám (tonery, inkousty, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektronických zabezpečovacích zařízení - elektronických požárních systémů - průmyslových kamerových systémů - digitálního TV příjmu - online reklama.

Činnost: - tvorba webových stránek, databáze, e-shopy - servis, údržba počítače

Vývoj, výroba: - elektronická zařízení - kabelové svazky

Vzduchotechnika z plastů: -atypické tvarovky -digestoře a odsávací zákryty -ventilátory -oblouky, kolena -hadice -žaluzie.

Služby: - připojení k internetu Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - elektronické poklady

Služby - elektronické časomíry - měření závodů na mezinárodní úrovni s vlastním software.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Dodávka: - výpočetní technika - multimediální učebny - školní informační systém Eduinfo.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika Montáž a správa datových sítí.

Montáže, servis prodej satelitní techniky a pozemního příjmu. Montáže pro společnost DIGI TV.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení