KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítače PC**. Montáž, instalace: -malé ústředny a faxy. Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika.

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Ozvučování, stavba pódií a střech - kulturní a společenské akce Nahrávací studio Kulturní vystoupení

Elektromontážní a elekroinstalační firma. Provádí: -elektroinstalace v objektech občanské výstavby včetně dodávky projektové dokumentace, revize -průmyslové elektroinstalace do 1000V v objektech třídy A a B včetně dodávky projektové dokumentace a revize -opravy a rekonstrukce elektroinstalací do 1000V -odstraňování ...

Provádíme správu sítí, dodávku a servis IT, strukturovaných kabeláží, optických a WiFi sítí. Zajišťujeme opravy PC, tiskáren, LCD monitorů a ostatních periferií. Prodáváme hardware a software. Nabízíme počítače, servery, notebooky, pevné disky, základní desky či procesory.

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika. Poradenství k podnikovým informačním systémům.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Testování, měření, analýzy a kontroly -Projektování elektrických zařízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

Opravy elektroniky - PC, notebooky, mobily apod. Výměna displejů. Opravy veškeré elektroniky. Správa PC.

Velkoobchod, maloobchod: - telekomunikační technika, PROFI PŘEPÁŽKOVÝ INTERCOM - CONCORDE - výhradní dovoz pro ČR - LED TRUBICE A ŽÁROVKY TESLA - bezplatný projekt Prodej, montáž, servis: - telefony, záznamníky, bezdrátové telefony - přepážkový komunikátor, záznamové zařízení hovorů - kabely UTP telefonní, kroucené šnůry, komponenty ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Poskytujeme služby v oblasti zavlažování. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kapková závlaha. Instalujeme zahradní osvětlení.

Opravy servis domácích chladniček, mrazniček, ledniček, chladících zařízení většiny značek. Servis provádíme externě u zákazníka Olomouc, Prostějov, Přerov, Litovel, Uničov, Šternberk a okolí.

V našem internetovém obchodě vitraze-osvetleni naleznete širokou škálu interiérových svítidel. V nabídce naleznete dětská svítidla, klasická svítidla, moderní svítidla, svítidla Tiffany přímo od výrobce za bezkonkurenční nízké ceny. Kvalitní interiérové dveře s vitráží a vchodové dřevěné dveře rovněž přímo od výrobce. Snažíme se oslovit ...

Opravy elektrických strojů a přístrojů, řídících systémů NS 632, 633, 642, 421, 420, strojů VXR 50, VR 5NC, FGS 50, SPS, SKI, SKIQ, SPL.

Firma DM DATA se zabývá prodejem, montáží a servisem satelitní a DVB-T techniky: - komplexní řešení digitálního příjmu - konzultace, návrh řešení - zajištění televizního příjmu - satelitní televizní příjem, pozemní televizní příjem, kabelový televizní příjem - montáž satelitu region Olomoucko. Služby: - montáž satelitní televize ...

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírovací technika - renovace tonerů - servis PC - servis skartovaček

Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově obrazových nosičů.

Velkoobchod, velkosklad, internetový prodej, e-shop, kancelářské potřeby: -kancelářský papír -tiskopisy pro výpočetní techniku -pořadače -výrobky z plastových fólií -obálky -archivační, psací potřeby -hygienický program -obalový materiál -drobná kancelářská technika.

Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné. Prodej a instalace zařízení značek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domů, bytů, kanceláří a jiných prostor za účelem efektivního přitápění, vytápění a chlazení.Klimatizace v ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kuchyňské dřezy - kuchyňská dvířka - vodovodní baterie - elektrospotřebiče - kuchyňské linky na zakázku - drátěný program.

Práce: -elektroinstalační, elektromontážní. -revize elektrických zařízení a hromosvodů bez omezení napětí.

Provádím montáže i opravy televizních antén a satelitů pro kvalitní HD příjem českých a slovenských programů. Výhodný prodej satelitní techniky za internetové ceny na www.elektrosat.cz. Instalace jsou nejčastěji v okresech Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.

Vývoj, výroba: - osobní radiostanice - ruční a mobilní stanice - vícepásmové systémy - datová zařízení - příslušenství - telefonní technika - časoměrná technika - elektronika pro letectví.

Maloobchod, prodej, servis, e-shop: -výpočetní a kancelářská technika, spotřební materiál. -pokladny EET.