KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Projekce, montáž, opravy, servis, revize, elektroinstalace: - elektrické požární a zabezpečovací signalizace, kamerové systémy, - přejezdové zařízení VÚD. - poradenská služba.

Vývoje a výroba: - osazování plošných spojů smíšenou a povrchovou montáží - krystalové oscilátory - hybridní integrované obvody. Prodej: - SMD součástek v sadách i jednotlivě. Certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Prodej a servis elektroniky: -televize -audio -video -prodej na splátky -audio-video technika -fotoaparáty -vysavače -holící strojky -domácí roboty -mixéry -mikrovlné trouby -odvoz zdarma -výhradní prodejce značky SONY.

Maloobchod, prodej: -počítače. Služby: -připojení k internetu -školení SW.

Prodej, servis, leasing: - automaty prodejní nápojové a potravinové - automaty prodejní cigaretové - automaty anglické výroby. Náplně do nápojových a potravinových automatů.

Vývoj, výroba, prodej: - keramické a elektronické součástky - piezokeramické, anisotropní, kompozitní materiály - piezokeramické prášky, komponenty (disky, kroužky, desky, válce) - piezokeramické zapalovací elektrody - mikrovlnné dielektriky (koaxiální resonátory) Další pobočka: - Libřice 86, tel.: 495431980, ...

Dodávky, montáže a uvedení do provozu klimatizačních zařízení předních světových výrobců: DAIKIN, HITACHI a dalších. Řešení klimatizace jsou k dispozici v různém provedení: - klimatizace Split: jedna vnitřní jednotka na jednu venkovní jednotku. - klimatizace Multisplit: dvě až čtyři vnitřní jednotky na jednu venkovní jednotku. - tento ...

Prodej: - optické pomůcky pro slabozraké a zrakově postižené.

Návrh, výroba, realizace: - rozvaděče Prodej, půjčovna: - dieselgenerátory Caterpillar.

Servis, oprava: - elektronkové a polovodičové vysokofrekvenční svařovaných generátorů Repase a instalace: - použité vf. generátory. Výroba: - vlastní řada vf.polovodičových generátorů typu HFR. Projekce a realizace: - stejnosměrné a střídavé pohony - speciální aplikace pohonů Výroba: - rozvaděče - elektromontážní práce - ...

Prodej, e-shop: - pracovní ochranné pomůcky - elektrické, ruční, pneumatické nářadí - zahradní technika - diamantové kotouče - pracovní světla - výroba pilových pásů.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. -domácí videotelefony. Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. Montáž: -klimatizace.

Instalace, montáž nových i repasovaných CNC řídících systémů . Elektroinstalační práce, výroba rozvaděčů.

Prodej a servis: -kancelářská technika -kontrolní pokladny-Sharp, Casio, Fujistu včetně připojení k počítači -psací stroje, kalkulačky, kopírky. Poradenské služby. Školení uživatelů. Opravy a údržba kancelářských strojů.

Stavební chemie, keramické obklady a dlažba, prodej: -keramické obklady a dlažba -plastové a kovové lišty SCHLUTER a plastová ukončovací profily PROFIN -přechodové lišty, dilatační a ukončovací profily SCHLUTER -systémové řešení BEKOTEC - podlahové topení -systémové řešení na balkony a terasy -stavební chemie SCHONOX ...

Prodej: - telekomunikační zařízení. Internetový obchod.

Služby: - fotograf - výroba a zpracování videozáznamů

Prodej, e-shop: -svítidla -osvětlení - LED osvětlení a žárovky

Služby: - ozvučení sportovních, kulturních a společenských akcí

Prodej, e-shop - počítače - notebooky.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - tvorba webových stránek - webhosting

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Výroba, dodávka, velkoobchod elektrotechnického materiálu, kabely, neodymové magnety, permanentní magnety, konektory.