KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej a servis: -kancelářská technika -kontrolní pokladny-Sharp, Casio, Fujistu včetně připojení k počítači -psací stroje, kalkulačky, kopírky. Poradenské služby. Školení uživatelů. Opravy a údržba kancelářských strojů.

Stavební chemie, keramické obklady a dlažba, prodej: -keramické obklady a dlažba -plastové a kovové lišty SCHLUTER a plastová ukončovací profily PROFIN -přechodové lišty, dilatační a ukončovací profily SCHLUTER -systémové řešení BEKOTEC - podlahové topení -systémové řešení na balkony a terasy -stavební chemie SCHONOX ...

Prodej: - telekomunikační zařízení. Internetový obchod.

Služby: - fotograf - výroba a zpracování videozáznamů

Prodej, e-shop: -svítidla -osvětlení - LED osvětlení a žárovky

Služby: - ozvučení sportovních, kulturních a společenských akcí

Prodej, e-shop - počítače - notebooky.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - tvorba webových stránek - webhosting

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Výroba, dodávka, velkoobchod elektrotechnického materiálu, kabely, neodymové magnety, permanentní magnety, konektory.

Činnost: - dodávky vzduchotechnických zařízení - měření a regulace - chlazení a klimatizačních jednotek - vzduchové dveřní clony - záruční a pozáruční servis klimatizace a vzduchotechniky - rekonstrukce vzduchotechnických zařízení - rekuperace - kompletní stavební práce.

Dodávka Osvětlení návrh, prodej - osvětlovací technika Ozvučení návrh, prodej - ozvučovací technika

Výroba odstředivek - odstředivky speciálně navržené k odstranění vody z plavek.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Služby: -servis rolových a kapsových laminátorů -výroba doplňků k těmto zařízením -servis laminátorů pro obce a městské úřady -servis laminátorů na pasy.

Maloobchod, prodej, opravy, servis: -veškeré chladící a mrazící zařízení -autoklimatizace -klimatizace -tepelná čerpadla.

Prodej dámského, pánského a dětského oblečení. Prodej elektra.

Prodej originálních a kompatibilních náplní do tiskáren, renovace prázdných. Servis a prodej kancelářské a telekomunikační techniky (tiskárny, kopírky, faxy, skartovací stroje, mobilní telefony, telefonní ústředny, bezdrátové telefony, psací stroje, etiketovací kleště a další...), prodej příslušenství a spotřebního materiálu pro kancelářskou ...

Služby: -provoz výherních hracích automatů

Dodávka, prodej: -platební systémy -satelitní příjmače Služby: -poskytovatelé programů -pozemní digitální vysílání