KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchodní prodej: -dřevotřískové desky -nábytkové dekorativní plasty -laky na dřevěné plochy -osvětlení -dřevěné stavební prvky -lepidla

SPECIALISTA NA SYSTÉMY S ČIPOVÝMI KARTAMI Zaměření: - platební systémy pro odběr PHM v síti čerpacích stanic, - platební systémy typu elektronická peněženka. Služby: - dodávky čipových karet, čteček čipových karet a terminálů - elektronická a grafická personalizace karet - správa databází pro aplikace čipových karet.

Foto portrétní, svatební, dětské, rodinné Opravy a servis - fotoaparáty.

Pronájem, provoz, prodej a servis: - hrací automaty - výherní hrací přístroje

Návrh, výstavba a provoz: - datová centra - modulární mobilní datová centra

Velkoobchod, prodej: -elektromateriál Stavba, výstavba: -nové objekty -rekonstrukce

Služby: -technického zajištění konferencí, kongresů, seminářů, výstav, komerčních a společenských akcí Prodej, pronájem, instalace: -audiovizuální technika

TSE spol. s r.o. je výrobní společností, která působí na tuzemském i zahraničním trhu v oboru elektroniky a elektrotechniky.

Služby v oblasti informačních technologií - elektronické podepisování dokumentů - dodávka podpisových tabletů včetně software - poradenství a konzultace v oblasti práva o elektronickém podpisu.

Maloobchod, prodej: -tiskárny -notebooky, tablety a počítače -spotřební materiál - tonery, inkousty, pásky a pod. -doplňky pro kancelářskou a výpočetní techniku -počítačové komponenty -datová media - Blu-Ray, DVD, CD, diskety, datové pásky Prodej a instalace projektorů - školy, školky, konferenční a školící střediska, hotely, ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - osvětlení - LED osvětlení - osvětlení do škol, garáží, hotelů, průmyslové a komerční prostory

Služby: -projektově zaměřená činnost v oblasti kamerových systémů -dodávka řešení kamerových systémů

Velkoobchod: - mobilní telefony

Velkoobchod světelné zdroje: - halogenové zdroje, trafa a patice - úsporné zdroje, výbojky a trubice - ostatní žárovky a svítidla - studiové a speciální žárovky - výbojky - halogenové trubice a zdroje PAR - projekční dichroické halogeny - halogenové kapsule - LED zdroje, tansformátory pro LED droje

Dodávka produktů - distribuční, výkonové a měřící transformátory, VN a NN rozvaděče a trafostanice. Elektroinstalační práce.

Výroba, distribuce, prodej - křišťálové lustry.

Datové a komunikační systémy: - dávky a instalace - datové sítě - telekomunikační zařízení - zabezpečovací systémy EZS - protipožární systémy EPS - kamerové systémy.

Poskytujeme výrobu, inženýrské a vývojářské služby pro mikroelektroniku.

Prodej - elektroinstalační materiál - jističe - spínače - softstartéry - plastové rozvaděče a - kabely a vodiče pro průmyslové použití - transformátory - elektroměry.

- vývoj software - prodej vlastního software Montax Imposer - reklama, předtisková příprava, ofsetový a digitální tisk

Činnost: - tvorba obsahu pro sociální sítě, blogy i tradiční média

Maloobchod, prodej, e-shop: -bankovní technika

Prodej, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla

Maloobchod, prodej: -fotografické zboží Služby: -fotografické -videozáznamy