KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, pronájem, instalace, servis - tiskárny, kopírky - výpočetní technika.

Prodej, oprava, servis: - domácí kina - reprosoustavy - koncové zesilovače - projektory

Návrh, dodávka, montáž a servis - klimatizace - průmyslové chlazení - tepelná čerpadla.

Systémy pro ovládání a kontrolu domů a bytů Dodávka, poradenství a montáž - ovládání, monitoring a zabezpečení domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvětlovací a topné systémy.

Služby: -telekomunikační -dodavatel hlasových a datových zařízení

Flexibilní a agilní výroba, globálních zdrojů a kontrolu logistiky.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Poradenstvo a sprostredkovanie pri vybavovaní dokladov súvisiacich s vycestovaním

Prodej, montáže, servis a pronájem: -světelná i zvuková technika pro disco a bary -interiéry, leaser show, mixážní pulty. Dovoz instalace led technologie, průmysl.

Průmyslová automatizace, strojní výroba a zámečnická výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - konstrukční práce, návrhy a tvorba výkresové dokumentace - kontrolní a měřící přípravky - nástrojařská výroba - svařování a ocelové konstrukce - modely, formy a výrobky z kompozitů - automatizace, implementace řídících systémů, HW, SW - síťové ...

Dodavatel telekonferenčních služeb - audio, web, video a jednotné telekonferenční řešení.

E-shop - LED žárovky, LED pásky - mobilní telefony - napájecí zdroje, wifi router.

Vývoj, výroba, dodávka: - osazené desky plošných spojů - kabeláž, kabely - elektronika.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Rodinná firma zabývající se oborem elektrotechniky, elektroinstalace, zabezpečovací technika, revize rodinných domů, hromosvody, pohony posuvných a nesených bran, výroba rozvaděčů, dodávky řízení technologických linek, programovatelné automaty ...

Prodej a služby spojené s výpočetní technikou - tonery a cartridge - kompaktibilní kazety a náplně do tiskáren.

Prodej a servis výpočetní techniky - dodávka hardware, software - tiskárny a spotřební materiál. Správa IT - outsourcing.

Prodej a montáž - klimatizace - tepelná čerpadla - řízené větrání.

Slaboproudé rozvody. Zabezpečovací zařízení. Elektroinstalace.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Služby: - tvorba a správa webových stránek - oprava, servis počítače - zakázkový vývoj software - elektroinstalace

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Elektroinstalace domovní, bytové: - kompletní rozvody elektrické energie - servis elektroinstalace - osvětlení - instalace elektro pro kuchyňské linky - přípojky a přihlášky k odběru - hromosvody - instalace, revize. Slaboproudé instalace: - EZS - zabezpečovací systémy - EPS - požární systémy - televizní rozvody, internet - ...

Nabídka oprav a servisu audio a video techniky, domácích spotřebičů značek SONY, LG, PHILIPS, SAECO, GRUNDIG, PANASONIC, ETA, Hyundai, Gogen, Telefunken, Hitachi, Luxtronic, ECG, Gallet. Opravujeme televize, DVD přehrávače, radio přijímače, presovače, kuchyňské strojky, vysavače, holicí strojky atd.

Nabízíme osvětlovací techniku pro divadla, televizní a filmová studia, hudební skupiny, kluby a další.

Zřizování, montáž, údržba, servis: - telekomunikační zařízení.