KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Oprava, servis, revize: - vyhrazené elektrické zařízení: - relé pro železniční zabezpečovací techniku

Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Maloobchod, prodej: -lovecké a myslivecké potřeby

Dodávka, montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domácí videosystémy a zvonky

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní technika. Velkoplošný tisk, grafika, webdesign.

Výroba, prodej: -transformátory -tlumivky -toroidy -transformátory pro nf a vf aplikace -měřící trans. napětí a proudu -proudové snímače -servomotory...

Služby: - pořízení videozáznamu a jeho zpracování - pronájem videotechniky - pořízení leteckých záběrů - ozvučení - tisk fotografií z videozáznamu - tvorba www stránek

Výhradní zastoupení firmy GIRA SRN. Dodávky: - elektroinstalační materiál - zařízení pro domovní komunikaci. EIB (Evropská instalační sběrnice): - dodávky zařízení, poradenství, projekce, montáž, servis. Certifikace EIBA BRUSSEL. Certifikace zařízení EIB EZÚ PRAHA.

Jsme společnost zabývající se prodejem osoušečů rukou a vysoušečů vlasů. Nejenže na našich stránkách naleznete vysoce kvalitní osoušeče a vysoušeče německé značky Starmix, ale nabízíme vám i transparentní servis po dobu záruky i následně po ní díky našim partnerům. Poskytujeme i poradenství s výběrem a dodání náhradních dílů.

Zabýváme se specializací na opravu všech značek notebooků a stolních PC bez ohledu na jejich stáří. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět jeho požadavkům a navrhnout optimální řešení. Své služby poskytujeme na naší provozovně nebo u Vás doma.

Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové systémy

Vývoj, výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické ohradníky -speciální zdroje pro elektrické ohradníky E-SHOP: -elektrické ohradníky -speciální zdroje pro elektrické ohradníky Ohradníky pro ZOO, ohradníky pro koně, pastevectví, lesnictví, chovatelství a ochranu proti vlkům při pastevectví.

Instalace, montáž, servis, revize: - elektronická zabezpečovací signalizace - EZS - elektrická požární signalizace - EPS - kamerové systémy - CCTV - perimetrická ochrana - P - ochrana zboží - OZ - připojování systémů na pult centralizované ochrany – PCO - připojování radiových vysílačů na PCO - připojování přes síť GSM - domovní ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - kopírovací stroje - skartovací stroje - tiskárny - spotřební materiál.

Projekt, dodávka, instalace, záruční i pozáruční servis výpočetní techniky: - autorizovaný prodejce, servisní středisko, partner pro počítačové sítě. Projekt, dodávka, instalace, servis počítačové sítě: - návrh sítě, dodávky všech prvků sítě - instalace rozvodů, měření Projekt, dodávka, instalace, servis programového vybavení: - ...

Výroba: -transformátory -elektrické netočivé stroje.

Prodej, servis: - výpočetní technika - elektronika - PC sestavy - sítě LAN/WAN - internetový obchod - hry, hračky - kancelářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -mobilní telefony -fotoaparáty -parfémy

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Montáž: - mechanické zabezpečení - autoalarmy - elektronické zabezpečovací systémy - folie - autofolie

Výroba: - stroje a zařízení. Projekce, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - horkovzdušná kamna - měření, regulace - nerezový program. - lisování výlisků kovů

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - zabezpečovací systémy.

Prodej, služby: - průmyslová výpočetní technika - veškeré komponenty pro výstavbu datových komunikací v průmyslovém prostředí - vývoj a instalace specializovaného softwaru