KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Oprava, servis: - chlazení - ledničky, mrazničky - boxy, vitríny

Maloobchod, prodej, opravy - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny. Prodej, montáž, opravy - zabezpečovací technika - kamerové systémy. Připojení k internetu.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - vzduchotechnika - klimatizace

Distribuce: - domovní videotelefony - domovní telefony - zvukové signalizace - kamerové systémy

Výroba záložních zdrojů pro oběhová čerpadla pro krby, krbová kamna a kotle. Vývoj a výroba elektronických zařízení na zakázku.

Projekce, dodávka, montáž, oprava, servis: - vzduchotechnika - měření a regulace

Kovovýroba - vzduchotechnika: - větrací jednotky s regenerací tepla a el. příhřevem - dělení matriálu cnc plazmou - kovovýroba -dodávky pro automobilový průmysl.

Internetový obchod, e-shop: - náhradní díly pro notebooky

Prodej: - spotřební elektronika - elektrospotřebiče

Maloobchod, oprava, servis: - spotřební elektronika - televizory - domácí spotřebiče

Montáž, servis: - zabezpečovací technika - kamerové systémy - telekomunikační zařízení

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zprostředkování obchodu a služeb -Činnost technických poradců v oblasti telekomunikací Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Dodávka a montáž - regulační technika. Elektrotechnické služby, revize.

Prodej - výpočetní technika - poradenství v oblasti hardware a software.

Tvorba návrhů, dodávka a servis klimatizací pro byty, kanceláře a budovy.

Prodej, servis - kancelářská technika - kopírovací stroje.

Dodávky technologie, spotřební materiály a poradenství pro elektronický a elektrotechnický průmysl: - výroba sušících skříní dry cabinet (sušící skříň) - antistatické ESD vybavení, kompletní antistatika pro nejen el.výrobu od firmy DPV - tisk pasty - automatický sítotisk + Jetprinter MY500, dispenzery - flexibilní osazovací automaty MYDATA + ...

Služby: -rozvody kabeláže -elektroinstalací -servis elektronických zařízení -telefonní ústředny -dodávky průmyslových měřících systémů -měření a rozúčtování nákladů na teplo a vodu -služby v oblasti marketingu

Značkové designové studio Gorenje kuchyně Olomouc. Poskytujeme komplexní řešení Vaší kuchyně od návrhu až po realizaci. Prodáváme nábytek i spotřebiče předního evropského výrobce, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

Ochrana objektů a osob. Detektivní a recepční služby. Montáže bezpečnostních a kamerových systémů.

Výroba, projekce, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla - sálavé vytápění hal

Prodej, servis, montáž - zabezpečovací technika - telekomunikační technika - kamerové systémy.

Návrhy, projekce, realizace: -elektrotechnické zařízení

Služby: -stavba a správa počítačových sítí -DTP studio -tvorba videa Prodej, maloobchod, oprava, servis: - registrační pokladny - zvukové a světelné aparatury - kamerové systémy