KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Maloobchod, prodej: - satelitní, anténní technika - elektronika, televize - autorádia - pračky - lednice Služby: - montáž anténích, satelitních rozvodů

Výroba: -elektrické a elektronické zařízení. Velkoobchod: -elektrické a elektronické výrobky.

Dodávka, montáž a servis - antény - satelity.

Kompletní návrh standardních i zákaznických integrovaných obvodů a veškeré služby s tím související. Specializace na systémy s velmi nízkým příkonem a nízkým napájecím napětím.

Velkoobchod s elektrickými přístroji pro domácnost včetně rozhlasových a televizních přístrojů.

Prodej, servis - výpočetní technika, PC - vývoj aplikací pro GSM a GPRS sítě.

Prodej a servis výpočetní i kancelářské techniky.

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - videotelefony - docházkové a přístupové systémy - měření a regulace - elektrická požární signalizace. Elektroinstalační práce.

Prodej, montáž, servis: -zabezpečovací a kamerové systémy

Prodej, servis, e-shop: - počítače, výpočetní technika - hardware, software - sítě.

Prodej, e-shop: - kuchyňské elektrospotřebiče.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - elektronika - svítidla - měřící technika - nářadí - baterie - kabely - satelitní technika.

Maloobchod, e-shop: - příslušenství pro mobilní telefony - náhradní díly na mobilní telefony - baterie, nabíječky - handsfree

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Maloobchod: - elektrospotřebiče Elektroinstalace, elektrikářské práce.

Internetový obchod, e-shop: - žehličky vlasů, kulmy, fény zn. Babyliss - zastřihovače vlasů, vousů - epilátory

E-shop, prodej, montáž: - kvalitní elektronika - HDTV satelitní komplety - přijímače, ozvučení Pioneer a Bose - ventilátory, vzduchotechnika, svítidla a led žárovky.

Inženýrská činnost: - čisté prostory (farmacie, zdravotnictví, potravinářství, chemie, elektrotechnika) Montáž: - vzduchotechnika pro čisté prostory

Penerini coffee - čerstvá káva, kvalitní čaje, čokolády, automatické a profesionální kávovary, mlýnky, dózy na kávu, šálky a další příslušenství.

Internetový obchod, e-shop: - náplně do tiskáren - tonery

Prodej, e-shop: - osvětlení - svítidla

Montáž anténních a satelitních systémů.

Provádíme elektrikářské práce a elektroinstalace v oboru silnoproud i slaboproud. Provedeme rozvody kabeláže, osadíme osvětlení i zásuvky. Následně provádíme rozvody datových sítí, televizní rozvody. Navrhneme a dodáme celý anténní systém, provádíme montáže satelitů, montáže antén, servis a revize společných televizních antén (STA). Rovněž ...

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - software - montáž počítače dle Vašeho přání Služby: - analýzy sítí - návrhy sítí - dodávka, instalace HW a SW - kompletní správa sítě

Výroba, velkoobchod : rozvaděče: - průmyslové - bytové - měření a regulace. Zámečnická výroba: - oceloplechové skříně - zákrytové desky. Montáž: - elektrické instalace - hlásiče úniků plynu. Revize elektro.

Maloobchod, prodej: -satelitní a digitální technika