KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Montáž osvětlení. Elektroinstalační práce. Výroba - elektrická energie.

Služby: - správa počítačových sítí a serverů - outsourcing - poradenství v oblasti IT - prodej a servis počítačů, notebooků a serverů - návrhy a instalace strukturovaných kabeláží

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - rozvodnice - jističe - proudové chrániče - spínače

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Prodej, servis: - počítače Služby: - správa počítačových sítí

Dodávka, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - výstavba, správa počítačových sítí

Prodej: - svítidla - elektrospotřebiče - elektroinstalační materiál a příslušenství.

Výroba součástí pro hromosvody a uzemnění - svorky - podpěry - držáky - vodiče - zemní tyče.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Tvorba webových stránek.

Výroba pro automobilový průmysl - bezpečnostní pásy - plastové výrobky, připínače, ovladače, spínače - elektronika.

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

ART působí na trhu v oboru radiotechniky a elektroniky. Naším zákazníkům nabízíme služby: - rádiových modemů a modulů - bezpečnosti a ochrany - telekomunikace - televizního vysílání - software - SCADA a telemetrie.

Maloobchod, prodej, e-shop: - hardware - software - spotřební elektronika - PC, počítačová sestava.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis, opravy: -hardware -software -telefony -internet Servis, montáž: -bezdrátové připojení k síti Internet

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej, oprava, servis, montáž: - televizní a satelitní technika - elektronické zabezpečovací systémy - telekomunikačních zařízení Prodej elektroinstalačního materiálu.

Automatizace řízení a optimalizace technologických procesů.

Zabýváme se problematikou silové elektroenergetiky a automatizace technologických procesů v průmyslu i zdravotnických zařízeních - energetické řídící systémy - termovizní měření - montáž, instalace a servis detekce kouře - kamerové a zabezpečovací systémy.

Elektroinstalace Výroba rozvaděčů Klimatizace Revize Protipožární prostupy

Práce, montáže, služby: -elektronistalace. Montáž a údržbu trafostanic - montáž a výroba rozvaděčů . provozovna : Želetická 1890 412 01 Litoměřice

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - instalace, obnova a celkové zabezpečení operačních systémů

Prodej, e-shop, servis - výpočetní technika - počítače. Papírnictví - kancelářské potřeby. Tyršovo nám. 15 Litoměřice tel. 773939343 Copy centrum. Reklamní agentura - grafické práce - reklamní předměty.

Prodej, montáž, servis: - zabezpečovací technika. Elektroinstalační práce.