KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel a klimatizace Lg, Toshiba. Samozřejmostí je cenová kalkulace montáže zdarma. Mimo montáží, servisu, údržby a oprav tepelných čerpadel a klimatizací LG a Toshiba poskytujeme poradenství v dané oblasti. Sice se specializujeme hlavně na značky LG a Toshiba, ale dodáváme, montujeme a servisujeme i jiné ...

Komplexní služby pro domácnosti - úklidové služby - aranžování výloh a interiérů - prodej IT, návrh, servis a instalace počítačů - prodej audio video techniky.

Internetový obchod, e-shop - sklo, porcelán - přátelské soupravy z porcelánu - růžový porcelán - sošky - svítidla, lustry. lampy.

Elektronika v oblasti stínící techniky.

Vývoj, výroba, prodej, montáž a servis: - bezpečnostní dveře - trezory, bezpečnostní schránky - klíče, vložky, zámky, generální klíče.

Dodání, servis a rekonstrukce společných TV antén.

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.

Prodej a servis: - průmyslových a stolních tiskáren štítků, etiket, vstupenek, - CD/DVD/BD médií, - prezentační technika.

Pěstírna, pěstování: -akvarijních ryby: -skaláři, tlamovci, terčovci, krunýřovci, pancéřníčci. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny -mobilní telefony -veškeré příslušenství -domácí elektrospotřebiče (veškeré) -možnost splátkoveho prodeje. Správa: -počítačové sítě.

Prodej, servis: -kopírky -faxy -tiskárny -síťová připojení(tiskárny, kopírky, faxy) -zakázky -Canon, Minolta, Ricoh, Sharp.

Zakázkový vývoj a výroba elektronických zařízení a přístrojů. Návrhy - systémové řešení v oblasti elektroniky, elektrická schémata, desky plošných spojů, konstrukce zařízení, programové vybavení, navrhnout způsob testování a diagnostiky, výrobu prototypu.

Reklamní agentura. Prodej: - velkoplošné LED obrazovky

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Montáž, servis, měření: - metalické a optické telekomunikační kabely Činnost: - zemní a výkopové práce - inženýrské sítě Ubytování: Chata Líská

Instalace a správa počítačových sítí. Správa a údržba serverů. Webdesign. Zálohování dat. Dodávka PC a dalšího hardwaru.

Prodej, montáž a servis ručních i mobilních radiostanic, datových modulů.

Výroba, prodej: -součástky -elektronika -elektrotechnika -nástroje -přípravky vstřikovacích forem. Vstřikování plastů. Elektroerozivní obrábění.

Návrh, realizace: - fotovoltaické systémy - zabezpečovací systémy - tepelná čerpadla

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - dodávka, správa a údržba telefonních ústředen - vývoj software

Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - webdesign Montáž: - kamerové systémy

Montáž, oprava, servis: - optické sítě - strukturovaná kabeláž - plošné ozvučení - elektronické zabezpečovací systémy Elektroinstalace

Maloobchod: - tonery do tiskáren - náplně do tiskáren

Provoz, servis, opravy, prodej: - kulečníky, výherní a šipkové automaty.

Oprava, servis: -výpočetní technika Služby: -webdesign -internetové připojení