KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Distributor síťových a telekomunikačních technologií

Dodávka, montáž, servis a velkoobchod: - klimatizace Toshiba, Daikin - tepelná čerpadla - čištičky vzduchu - chladicí zařízení - odvlhčování a vysoušení - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Bezpečnostní agentura poskytující služby: - ostraha majetku a osob, - správa a údržbu nemovitostí, - montáž a údržba zabezpečovacích systémů, kamerových a dohledových systémů, pultů centralizované ochrany a montáž monitorovacích systémů GPS, - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany, - činnost soukromých ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Výroba a prodej stavebních pouzder pro posuvné dveře. Garážová vrata Provozovna: Moravská 367, 570 01, Litomyšl - Litomyšl-Město

SAT & AUDIO SERVIS f.o. Montáž a servis: -zabezpečovací zařízení -satelitní, anténní a digitální rozvody -satelitní technika -TV a rozhlasové antény -digitální rádio -digitální satelit -rozvody pro počítačové sítě a pro internet. Prodej: -spotřební elektronika včetně montáže -kamery a kamerové rozvody -domácí kino a ...

Montáž - satelitní technika - dodávka a montáž individuálních a společných STA rozvodů - kamerové a zabezpečovací systémy

Počítačový velkoobchod i maloobchod, prodej, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - sestavy - notebooky.

Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika -vytápění -plyn. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky ...

Výroba, prodej: - světelné zdroje - zářivky - žárovky

Prodej: - tonery - cartridge Služby: - plnění cartridgí inkoustových tiskáren - renovace tonerů do laserových tiskáren Opravy, servis: - tiskárny - kopírky

Prodej a servis: - elektrostatických čističek vzduchu a odvlhčovacích jednotek - prodej a servis elektrostatických čističek vzduchu a odvlhčovacích jednotek. Zástupce firmy Toshiba pro klimatizační zařízení. Zástupce výrobce čističek vzduchu italskou firmu FAIR.

Poskytování bezdrátového připojení k internetu včetně výstavby i správy počítačových sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Služby: -výroba a zpracování videozáznamů

Prodej a výkup počítačů - výkup počítačového šrotu - podnikové informační systémy - prodej spotřebního materiálu - prodej hardware.

Prodej: - doplňkové moduly pro účetní programy ÚČTO a STEREO

Vývoj: -ekonomický software -software pro sledování zakázek -software na zakázku, včetně dodávek výpočetní techniky a počítačových sítí. Kompletní uživatelský servis. Komunikace ISDN: -propojování počítačových sítí -dálkový přístup do počítačových sítí -rychlý přístup na internet -školení problematiky.

Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: - elektro. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Poskytování telekomunikačních služeb: - připojení k Internetu na bezdrátových technologiích WiFi i na platformě LAN 10/100. Outsourcing počítačovách sítí. Webhosting. Prodej a servis: - výpočetní a kancelářské techniky.

Dodávky telekomunikačních zařízení a slaboproudých rozvodů. Montáž - monitorovací CCTV systémy - telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy. Strukturované kabeláže - elektrické instalace NN.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Zajišťujeme provoz Vašich vlastních automatů s využitím naší složené jistoty, nabízíme pronájem výherních a nevýherních hracích přístrojů do heren a hospůdek včetně servisu.