KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Prodej, opravy, servis - spotřební elektronika - televize, DVD - mobilní telefony - PC, počítače - fotoaparáty - pračky, sušičky - ledničky - sporáky.

Prodej svítidel a elektroinstalačního materiálu.

Vývoj, dodávka: - elektronická zařízení - jednoúčelových programovatelných automatů

Služby: - správa počítačových sítí - webhosting - tvorba webových stránek - servis počítače Prodej hardwaru a softwaru.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizace, správa, sítě LAN, WAN, MAN - instalace HW a SW - outsourcing IT

Činnost: - ostraha objektů - osobní ochrana - dodávka zabezpečovací techniky, kamery a požární systémy

Výroba: - niklová teplotní čidla. - platinová teplotní čidla - teplotní sondy - převodníky - rezistory a rezistorové sítě - zářivkové kondenzátory - motorové kondenzátory - autokondenzátory - odrušovací kondenzátory - odrušovací prvky - nožní spínače - nožní regulátory - cermetové trimry - plastové tělíska cívek - ...

Elektromontáže, elektroinstalace - projekce, cenové nabídky: - elektroinstalační práce velkého rozsahu - průmyslové - domovní - rozvody kabelových sítí. Oprava, servis: - elektrospotřebiče: mixery, vysavače, vrtačky, topidla, ventilátory, roboty, přímotopné konvektory, průtokové ohřívače, varné konvice Velkoobchod, maloobchod, ...

Prodej, montáž, servis, údržba: - moderních hlasových telefonních a komunikačních systémů - optimalizace a návrhy systémů, které integrují moderní hlasové služby a trendy spolu s úsporou nákladů na provoz. Také se naše firma postará o vyřízení legislativních záležitostí kolem těchto systémů. Klimatizace Kamerové systémy Vzduchové ...

Výroba led veřejného osvětlení, pasportizace VO, tvorba světelně technických projektů, instalace VO, rekonstrukce soustavy VO.

Maloobchod, servis: - výpočetní technika

Výroba optických a fotografických přístrojů a zařízení.

Zpracování fotografií a veškeré fotoslužby: tisk velkoformátových fotek, lepení fotografií na desky včetně laminace, tisk fotografií na plátno, výroba fotodárků, fotokalendáře. Prodej fotoaparátů a fotopotřeb (alba, rámy). Prodej dalekohledů. Digitalizace fotografií a videa.Retušování fotografií. Foto na veškeré doklady.

Siemens patří mezi největší elektrotechnické firmy v České republice je nedílnou součástí českého průmyslu.

Dodávka, prodej - výpočetní technika. Služby - internetové aplikace - webové stránky, webdesign. Instalace a správa - počítačové sítě.

Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje

Montáž - elektronická zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - přístupové a docházkové systémy - strukturovaná kabeláž - datové rozvaděče Montáž - požární signalizace Montáž - garážová a vratová technika

Výroba a vývoj: klimatizace a chladicí jednotky pro: - autobusy - tramvaje - vlaky - nákladní automobily a návěsy. Výroba: - výměníky tepla. Na pracovišti v Praze, Ostrovského 34: - zkušební klimatizovaná a temperovaná komora (největší v ČR).

Prodej a servis v oblasti informačních technologií - kancelářská technika - výpočetní technika. Tvorba jednoduchého webu (forma webové vizitky).

Služby: - prodej a servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - tvorba internetových stránek

Opravy televizorů v Kolíně všech značek starších CTR, tak nových LCD, Plasma, LED. Montáže antén a společných anténních rozvodů, měření signálů. Montáž a nastavení satelitních přijímačů. Prodej anténní a satelitní techniky.

Montáž, realizace: -strukturované kabeláže -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy vč. záznamů

Prodej, opravy, servis: - digitální video i audio techniky - autorizovaný servis elektroniky zn. PANASONIC, JVC, PHILIPS, ONKYO, JAMO - centralizovaný servis videokamer JVC, navigací a DVD CAR systémů Panasonic - prodej výrobků osobní péče pro ženy a muže zn. PANASONIC.