KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej a servis: - elektrostatických čističek vzduchu a odvlhčovacích jednotek - prodej a servis elektrostatických čističek vzduchu a odvlhčovacích jednotek. Zástupce firmy Toshiba pro klimatizační zařízení. Zástupce výrobce čističek vzduchu italskou firmu FAIR.

Poskytování bezdrátového připojení k internetu včetně výstavby i správy počítačových sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Služby: -výroba a zpracování videozáznamů

Prodej a výkup počítačů - výkup počítačového šrotu - podnikové informační systémy - prodej spotřebního materiálu - prodej hardware.

Prodej: - doplňkové moduly pro účetní programy ÚČTO a STEREO

Vývoj: -ekonomický software -software pro sledování zakázek -software na zakázku, včetně dodávek výpočetní techniky a počítačových sítí. Kompletní uživatelský servis. Komunikace ISDN: -propojování počítačových sítí -dálkový přístup do počítačových sítí -rychlý přístup na internet -školení problematiky.

Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: - elektro. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál.

Poskytování telekomunikačních služeb: - připojení k Internetu na bezdrátových technologiích WiFi i na platformě LAN 10/100. Outsourcing počítačovách sítí. Webhosting. Prodej a servis: - výpočetní a kancelářské techniky.

Dodávky telekomunikačních zařízení a slaboproudých rozvodů. Montáž - monitorovací CCTV systémy - telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy. Strukturované kabeláže - elektrické instalace NN.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Zajišťujeme provoz Vašich vlastních automatů s využitím naší složené jistoty, nabízíme pronájem výherních a nevýherních hracích přístrojů do heren a hospůdek včetně servisu.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - spotřební elektronika Služby: - technický dozor stavebníka

Výroba, velkoobchod: - kabely, vodiče.

Oprava, servis: - zábavní automaty

Zaměřujeme se na: - vzduchotechniku - chlazení - ústřední topení - zdravotní technika - měření a regulace - zařízení odvodu tepla a kouře - solární systémy - tepelná čerpadla.

Prodej, servis - výpočetní technika. Webdesign.

Prodej elektromateriálu. - elektromateriál - trubky - žlaby - krabice - vypínače - zásuvky - světelné zdroje - svítidla - ventilátory - topné systémy - zemní materiál - nářadí

Služby: - připojení k internetu - tvorba webových stránek - správa datových sítí - montáž elektronických zabezpečovacích systémů

Výroba, prodej: - kabelové armatury - spojovací a ukončovací systémy pro vodiče a kabely

E-shop - kancelářské potřeby - tiskopisy - razítka - tonery - cartridge.

Maloobchod, servis: - výpočetní technika Služby: - černobílé, barevné kopírování - tisk do velikosti A3

Prodej, montáž, servis: -komunikační systémy -kancelářská technika. Poskytování poradenství.