KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výroba led veřejného osvětlení, pasportizace VO, tvorba světelně technických projektů, instalace VO, rekonstrukce soustavy VO.

Maloobchod, servis: - výpočetní technika

Výroba optických a fotografických přístrojů a zařízení.

Zpracování fotografií a veškeré fotoslužby: tisk velkoformátových fotek, lepení fotografií na desky včetně laminace, tisk fotografií na plátno, výroba fotodárků, fotokalendáře. Prodej fotoaparátů a fotopotřeb (alba, rámy). Prodej dalekohledů. Digitalizace fotografií a videa.Retušování fotografií. Foto na veškeré doklady.

Siemens patří mezi největší elektrotechnické firmy v České republice je nedílnou součástí českého průmyslu.

Dodávka, prodej - výpočetní technika. Služby - internetové aplikace - webové stránky, webdesign. Instalace a správa - počítačové sítě.

Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje

Montáž - elektronická zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - přístupové a docházkové systémy - strukturovaná kabeláž - datové rozvaděče Montáž - požární signalizace Montáž - garážová a vratová technika

Výroba a vývoj: klimatizace a chladicí jednotky pro: - autobusy - tramvaje - vlaky - nákladní automobily a návěsy. Výroba: - výměníky tepla. Na pracovišti v Praze, Ostrovského 34: - zkušební klimatizovaná a temperovaná komora (největší v ČR).

Prodej a servis v oblasti informačních technologií - kancelářská technika - výpočetní technika. Tvorba jednoduchého webu (forma webové vizitky).

Služby: - prodej a servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - tvorba internetových stránek

Opravy televizorů v Kolíně všech značek starších CTR, tak nových LCD, Plasma, LED. Montáže antén a společných anténních rozvodů, měření signálů. Montáž a nastavení satelitních přijímačů. Prodej anténní a satelitní techniky.

Montáž, realizace: -strukturované kabeláže -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy vč. záznamů

Prodej, opravy, servis: - digitální video i audio techniky - autorizovaný servis elektroniky zn. PANASONIC, JVC, PHILIPS, ONKYO, JAMO - centralizovaný servis videokamer JVC, navigací a DVD CAR systémů Panasonic - prodej výrobků osobní péče pro ženy a muže zn. PANASONIC.

Vývoj, výroba a prodej: -systémy pro odbavování cestujících -speciální elektronika. Automatizované systémy pro odbavování cestujících v hromadné osobní dopravě: -automaty na výdej jízdenek (stacionární i mobilní), elektronické označovače, zobrazovače času a pásma, podpůrná řídící a vyhodnocovací zařízení na zpracování dat na ...

Prodej - systémy pro odvod kouře a tepla - pohony a ovládání světlíkových ventilací Projekce - systémy ovladáné ventilací

Služby: - připojení k internetu - VoIP telefonování - servis výpočetní technika - správa počítačových sítí Dodávka, montáž: - zabezpečovací systémy - domácí telefony

Služby: - fotoateliér - fotograf Prodej: - fotoaparáty - doplňky a příslušenství - fotoalba Tisk a úprava fotografií.

AVACOM s.r.o. je největší český dodavatel akuhytré mobilní telefony, a další přenosná zařízení.mulátorů a baterií pro notebooky, digitální fotoaparáty, kamery.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -komunikační systémy -telefonní přístroje -telefonní ústředny

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika

Maloobchod, prodej, e-shop -elektrospotřebiče -televizory, DVD, HIFI -počítače, PC -fotoaparáty.

Elektroservis. Práce: - elektroinstalační - elektrorevize - montáž elektronické zabezpečovací systémy

Velkoobchod, prodej: -materiál pro veřejné osvětlení -lavičky -odpadkové koše -dopravní značky. Projekční činnost: -liniové stavby pro energetiku -veřejné osvětlení -pozemní stavby.

Řemesla, služby: - elektroinstalace, elektromontáže - montáž, oprava, servis tepelná čerpadla - vzduchotechnika, klimatizace - montáž, servis