KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Činnost: - provádíme montáže a servis TV a SAT antén - rozvody signálů pro byty - domy, pensiony, pozemní digitální příjem - DVB-T - společné televizní antény-STA - UPC direct - nabídka receivrů a příslušenství - měření signálů v místě přijmu - digitální televize

Velkoobchod - hromosvodné zboží k uzemnění a ochraně budov před úderem bleskumontáž, revize a servis - hromosvody

Činnost: - scénické osvětlení kulturních akcí

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika

Montáž, oprava, servis, revize: -elektrická zabezpečovací signalizace -zabezpečovací systémy EZS -požární signalizace EPS -průmyslové sledovací okruhy CCTV -přístupové a docházkové systémy -slaboproudé montáže.

Montáž, opravy, servis - videosystémy - domácí telefony. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. .

· Dodávky výpočetní techniky a programového vybavení · Dodávky kancelářské techniky a spotřebního materiálu · Modernizace Vaší stávající techniky · Návrhy, montáž a instalace počítačových sítí · Tvorba programového vybavení na zakázku · Tvorba www stránek · Odborné konzultace · Antivirová kontrola a odstraňování počítačových virů · ...

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla

Opravy, servis, prodej, - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - UPS - tiskárny - napájecích zdrojů. - atypické elektroniky Prodej: - počítače - notebooky - tiskárny - periferie - spotřební materiál - software Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Poskytují řešení a komplexní služby, která umožňují zákazníkům efektivní využívání informačních technologií -vývoj software -ICT služby -tisková řešení -dodávky hardware -budování datových sítí a kamerových systémů Za více než 20 let svého působení v informačních technolgiích jsme realizovali řadu významných projektů, převážně v oblasti ...

Technická zařízení budov. Mezinárodní stavební služby - topenářské práce - vzduchotechnické práce - elektroinstalační práce - montáž systémů měření a regulace - montáž zabezpečovacích systémů. Servis pro průmyslová odvětví.

AVACOM s.r.o. je největší český dodavatel akumulátorů a baterií pro notebooky, digitální fotoaparáty, kamery, chytré mobilní telefony, a další přenosná zařízení.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - použitá výpočetní technika a příslušenství - komisní prodej. Servis: - výpočetní technika - tiskárny - příslušenství. Renovace: - kazety a tonery do tiskáren.

Činnost: - pronájem bytových i nebytových prostor

Internetový obchod, e-shop: - LED osvětlení - LED pásky

Prodej, montáž, oprava, servis: - plynové spotřebiče

Prodej, oprava, servis: - počítače - elektronické součástky

ANTÉNNÍ SATELITNÍ A TELEKOMUNIKAČNÍ CENTRUM A OBCHODNÍ ČINNOST. Obchodní zastoupení firmy HUMAX pro západní Čechy. Nabídka služeb: -měření signálu pro příjem pozemských a satelitních TV programů - analog, digitál -kompletní řešení - anténní systém pro hotely i rodinné domy, společné antény -projekční činnost, montáž ...

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače

Výroba: - bytové rozvaděče - elektroměrové rozvodnice - rozvaděče měření a regulace - průmyslové rozvaděče

Tyrk Stage. Služby: - ozvučení, osvětlení - stavba podií

Dodávky a záruční i pozáruční servis telekomunikačních a zabezpečovacích systémů.