KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Společnost SaK TECHNOLOGY s.r.o. se zabývá návrhem, výrobou a distribucí kompaktních sestavních vzduchotechnických jednotek.

Opravy, servis elektrických a plynových zařízení. Měření emisí. Školení obsluh plynových zařízení.

Společnost DragonTech s.r.o. zajišťuje opravy počítačů v Jeseníku.

1. jihomoravská stavební, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací do domů, bytů a kanceláří.

Společnost KLIMAHAUS s.r.o. se zabývá návrhem, prodejem a montáží produktů pro příjemné klima uzavřených prostorech domů, bytů či kanceláří.

Návrhy, prodej, instalace, profi servis: -chlazení a vytápění klimatizací či tepelným čerpadlem. Údržba – čištění a dezinfekce vnitřních i venkovních jednotek.

Prodej, instalace, servis klimatizačních zařízení: - kancelářské klimatizace - klimatizace do bytu, domu. Údržba – čištění a dezinfekei vnitřních i venkovních jednotek. Instalatérství a topenářství. Dokončovací zednické či malířské práce.

Služby: -v oblasti požární ochrany a zpracování pořárně bezpečnostních řešení.

Výběrová káva z více pražíren na jednom místě & kávové příslušenství.

Společnost Petr servis zajišťuje prodej, montáž: - domácí spotřebiče - náhradní díly. Opravy: - pračky - sporáky. Prodej, montáž, opravy: - přímotopy - akumulační kamna - náhradní díly - bojlery - průtokové spotřebiče.

Společnost zajišťuje prodej, montáž: - zabezpečovací technika - lamelové systémy - antény - satelitní systémy - domácí spotřebiče. Servis: - spotřební elektronika. Montáž: - ozvučovací technika.

Firma INSTALPROFI, spol. s r.o. nabízí širokou škálu profesionálních služeb v oblasti instalatérských a elektroinstalačních prací za použití moderních technologií a kvalitních materiálů. Disponuje kvalifikovaným personálem, moderním vozovým parkem a strojním vybavením, které umožňuje provádět instalatérské, elektroinstalační, solární a ...

Činnost: - tvorba reklamní i propagační spoty, grafická videa, scénáře a videoklipy - převádíme video z VHS na DVD - 3D animace a videovizitky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -chladničky -chladící boxy -mrazničky -ledničky -pračky -sušičky -audio-video -tv -videa -hi-fi -CD přehrávače

ELMONT HRABAL s.r.o. je společnost, která se zabývá elektroinstalacemi v průmyslových i domovních objektech. Firma byla založena v roce 2020 a je nástupcem firmy Stanislav Hrabal založené roku 1995. Firma sídlí v Chropyni v okrese Kroměříž a působí v celém Zlínském kraji i okolí. Firma nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektroinstalací, ...

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám zajistí montáž fotovoltaických elektráren, klimatizací nebo tepelných čerpadel, pak je GREEN POWER SYSTEMS s.r.o. tou pravou volbou pro vás. GREEN POWER SYSTEMS s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá instalací a servisem těchto zařízení již od svého založení. Nabízí vám osobní a lidský ...

Společnost J-P-U ELEKTRO, s.r.o. se zabývá výrobou, montáží, opravou a revizí elektrických zařízení. Nabízíme také širokou škálu dalších služeb v oblasti elektrotechniky, jako jsou projektování, poradenství, elektroinstalace, požární bezpečnost, osvětlení, domácí telefony a videotelefony, kamerové a přístupové systémy, rozvaděče. Snažíme se ...

Montáž - zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy CCTV - satelitní technika SAT E-shop - systémy (zabezpečovací, protipožární, kamerové, ...) - domácí telefony - satelitní technika - výpočetní technika - elektroinstalační materiál - nářadí - měřící přístroje - bezdrátové detektory - zabezpečovací technika PARADOX.

Servis - chladící zařízení - klimatizace.

Prodej: - papír, obálky, tiskopisy - školní potřeby - kancelářské potřeby - tonery do kopírky - optické válce - vázací stroje pro kroužkovou vazbu - řezačky, monitory - tabule. Renovace: - tonery.

ENERGY MOBILE zajišťuje prodej mobilních telefonů v Prostějově

Výroba, práce: -kabelová konfekce, kabelové svazky -navíjení, pájení.

Služby - počítačové kurzy a školení - webdesign, tvorba www stránek - webhosting Prodej - počítače, notebooky - tiskárny, kopírky, faxy - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - televize, domácí kina

Společnost Metalfresh, s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Také provozujeme eshop bydlet-moderne, kde nabízíme designový nábytek.

Prodej: -kancelářské potřeby -výpočetní technika, pásky do tiskárny, psací stroje -inkoustové náplně -renovace -plnící soupravy do tiskárny -tonery do kopírovacích strojů -CD, DVD, tiskárny, počítače, kalkulačky, myši, klávesnice, kopírky SHARP.