KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Návrh, dodávky, instalace, montáž: -telekomunikačních zařízení: -pobočkové ústředny -docházkové systémy -kancelářská technika -strukturovaná kabeláž -připojení k internetu.

Prodej: - audio techniky - video - foto technika.

Prodej, instalace, zásobování, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -náplně -kelímky na jedno použití. Zásobování v rámci distribuční sítě. EUROBAL-velkoobchod obalový materiál: -nápojové kelímky -příbory -ubrousky -tácky, vaničky -pytle a sáčky -tašky, krabice -potravinářské fólie -míchátka a napichovátka -přířezy ...

Montáže, instalace, oprava, servis zabezpečovací techniky: - kamery, kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - vratové senzory - přístupové systémy.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářský nábytek. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -software na zakázku. Programování. Zpravování účetnictví. Mzdová agenda.

Velkoobchod, instalace, modernizace: - výpočetní technika - kompletní služby v oblasti HW, SW - profylaxe pracovních stanic - upgrade - návrhy, řešení - internet - telefonní linky.

Nasazování řídících systémů automatizace technologických procesů; implementace řídících systémů do podnikových informačních systémů. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení; elektrické lékařské přístroje. Instalace a opravy vzuchotechnických, topenářských a ...

Služby: - ozvučení - osvětlení - pódia Půjčovna: - ozvučení - DJ technika - pódia - videoprojekce

Elektromontážní práce. Výroba elektrorozváděčů, skříňové rozváděče.

Společnost Dynamic Trade Company je výhradním zástupcem - spotřební elektronika a domácí spotřebiče značek AEG, Clatronic, ProfiCook a Bomann - dovoz a distribuce potravin a nápojů ze zahraničí - zastřešení bazénů.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Agenturní činnost - zajištění koncertů, módních přehlídek, festivalů. - ozvučení, zvuková technika - osvětlení, světelná technika - mobilní pódia a zastřešení - pronájem prostor pro uspořádání firemních večírků, plesů, oslav.

Akustika Polák. Služby: - kompletní zajištění kulturních, společenských akcí - ozvučení - osvětlení

Výroba kabelové techniky, konstrukcí a kontaktů. Prodej spojovací vodiče. Nástřiky kabelů, konektorů, průchodek. Digitální měřící přístroje. Stroje na zpracování koaxiálních vodičů. Datové vodiče. Plošné, jednotlivé, řídící, koaxiální vodiče.

Projekce, dodávky, montáže či servis: -zabezpečovací, protipožární i kamerové systémy -elektroinstalační práce. Televizní, telefonní rozvody. Anténní systémy. Ozvučování prostoru. Montáž domácích telefonů a videotelefonů. Počítačové sítě.

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Prodej, opravy a montáž: -anténní a satelitní technika -zařízení pro individuální příjem satelitního a pozemního vysílání. Opravy satelitních příjimačů, satelitních kompletů, DVD přehrávače, videopřístroje. Instalace antény, rozvodů. Měření signálu, diagnostika závady.

Velkoobchod, maloobchod, montáž a leasing: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -fény -vysoušeče vlasů -chladničky -holící strojky -kulmy -LCD televizory -držáky TV -videokamery -myčky -mobilní telefony. Dovoz zakoupeného zboží dovezeme do bytu.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Opravy praček a elektrospotřebičů přímo v terénu v Chebu, Františkových Lázních, Aši a blízkém okolí. Opravy, servis: - elektrospotřebiče (sušičky, elektrické trouby, sporáky). Prodej: - náhradní díly na elektrospotřebiče.

Dodávky a opravy společných antén, satelitní techniky, ozvučení i kamerových systémů.

Internetový prodej, e-shop: -antény -plošné spoje -rádio příslušentví -součástky

Montáž, údržba, servis: -slaboproudé rozvody včetně okruhů průmyslové televize -zabezpečovací zařízení (EZS a EPS) -přístupové a docházkové systémy -ozvučovací technika -dispečerská pracoviště (PCO).

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - kamerové systémy - zabezpečovací zařízení - dálkové řízení objektů.