KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Poskytují řešení a komplexní služby, která umožňují zákazníkům efektivní využívání informačních technologií -vývoj software -ICT služby -tisková řešení -dodávky hardware -budování datových sítí a kamerových systémů Za více než 20 let svého působení v informačních technolgiích jsme realizovali řadu významných projektů, převážně v oblasti ...

Technická zařízení budov. Mezinárodní stavební služby - topenářské práce - vzduchotechnické práce - elektroinstalační práce - montáž systémů měření a regulace - montáž zabezpečovacích systémů. Servis pro průmyslová odvětví.

AVACOM s.r.o. je největší český dodavatel akumulátorů a baterií pro notebooky, digitální fotoaparáty, kamery, chytré mobilní telefony, a další přenosná zařízení.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství - použitá výpočetní technika a příslušenství - komisní prodej. Servis: - výpočetní technika - tiskárny - příslušenství. Renovace: - kazety a tonery do tiskáren.

Činnost: - pronájem bytových i nebytových prostor

Internetový obchod, e-shop: - LED osvětlení - LED pásky

Prodej, montáž, oprava, servis: - plynové spotřebiče

Prodej, oprava, servis: - počítače - elektronické součástky

ANTÉNNÍ SATELITNÍ A TELEKOMUNIKAČNÍ CENTRUM A OBCHODNÍ ČINNOST. Obchodní zastoupení firmy HUMAX pro západní Čechy. Nabídka služeb: -měření signálu pro příjem pozemských a satelitních TV programů - analog, digitál -kompletní řešení - anténní systém pro hotely i rodinné domy, společné antény -projekční činnost, montáž ...

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače

Výroba: - bytové rozvaděče - elektroměrové rozvodnice - rozvaděče měření a regulace - průmyslové rozvaděče

Tyrk Stage. Služby: - ozvučení, osvětlení - stavba podií

Dodávky a záruční i pozáruční servis telekomunikačních a zabezpečovacích systémů.

Provádíme servis, opravy a údržby tiskáren a kopírek.

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Velkoobchod, maloobchod a e-shop elektroinstalačního materiálu. Sortiment: - kabely - spínače, zásuvky - jistící prvky - svítidla - světelné zdroje - zdroje proudu a napětí - úložný materiál - rozvaděče - přístroje - hromosvodařský materiál - domovní spotřebiče - nářadí - domácí spotřebiče a a elektronika. Sídlo: U ...

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

KLIMA. Projekce, výroba, montáže, instalace: -vzduchotechnika -vzduchotechnické potrubí -klimatechnika, klimatizace. Výroba, prodej, repasování, oprava, opravy: -ventilátory, ventilátorů.

Opravy, prodej, servis: -chladící zařízení -klimatizace -gastrozařízení -vzduchotechnická zařízení

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Originální interiérový design. Nejsme jen obchod s nábytkem, ale nabízíme i podlahy, koberce, ztvárnění interiéru sádrokartonem, barisolem, úpravu stěn interiérovou stěrkou, osvětlení prostoru, pohodlné a moderní sedací soupravy a množství interiérových doplňků. Komplexní poradenství a proškolený personál, který Vám poradí při výběru materiálu, ...

Elektrotechnický materiál: -jističe 0, 5-6400 A, vypínače, stykače, ovládací prvky, výkonová relé, průmyslové ochrany, plastové skříně -zámky, kování, těsnění, distanční sloupky, pojistky, pojistkové odpínače, průmyslové nabíječe.

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika