KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Montáž, opravy, revize a údržba vyhrazených elektrických zařízení - silnoproudé elektrické rozvody (do 1000V) - slaboproudé elektrické rozvody - systémy měření a regulace - datové rozvody a strukturovaná kabeláž - kamerové systémy.

Maloobchod, Velkoobchod, Výroba, Prodej: -tonerové kazety do laserových tiskáren -inkoustové kazety pro inkoustové tiskárny -doplňovací sady TONERROBOT a CROCODILE -fotografické papíry AMFIBIAN FROG Služby, renovace: -inkoustové náplně do tiskárny -tonerové kazety do tiskárny a faxů.

Velkoobchod, e-shop: -pokladní systémy -ubytovací, hotelové a restaurační systémy -dotykové pokladny -pokladní tiskárny -pokladní zásuvky -dotykové monitory -elektronické pokladny -barvící kazety -papírové kotoučky.

Služby: -projekční práce a technicko-inženýrské poradenství -elektroinstalační práce -dodávka a montáž elektrických a elektronických řídících, zabezpečovacích a informačních systémů -výroba elektrických rozvaděčů

Prodej: - světlomety, - ruční svítilny, - hledáčky, - čelové svítilny, - obranné prostředky, - letecká návěstidla. Měření a regulace: -topné systémy.

Elektroinstalační práce. Montáž, servis - systémy měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy - čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - satelitní technika - anténní technika - kamerové systémy - ozvučení

Správa sítí. Servis a opravy počítačů, PC, notebooků. Tvorba webových stránek, webdesign.

Prodej, dodávka: - zabezpečovací a kamerové systémy.

Práce, revize: -elektroinstalační Maloobchod, prodej: -elektromateriál

Prodej, montáž, servis: -bezpečnostní dveře -rozvorové zámky -zabezpečovací mechanismy -mříže -čalounění a renovace -atypická výroba -elektronické zabezpečení. Zámečnictví.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače - notebooky Počítačová pohotovost.

Prodej, montáž: - satelitní technika - průmyslové automatizace - výpočetní technika

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Služby: -zajištění kulturních programů -ozvučení -osvětlení

Revize, montáže a opravy elektrospotřebičů, hromosvodů a zařízení. Elektromontážní práce. Elektroinstalační práce.

Komplexní servis v oblasti fyzické i elektronické ostrahy movitého i nemovitého majetku, fyzické ochrany osob: -kamerové systémy -požární signalizace -ozbrojený doprovod a osobní ochrana -pořadatelská činnost, ochrana klubů, diskoték -kontrola práce neschopných -odhalování krádeží zaměstnanců -detektivní služby -vyhledávání ...

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -domácí potřeby -železářství -doplňkově elektro, elektrospotřebiče.

Velkoobchod: -osvětlovací technika -luxusní interiérová svítidla -technická speciální svítidla -zahradní parková svítidla -pouliční svítidla. Slavnostní osvětlení exteriérů, interiérů objektů, bytů, kanceláří, galerií, obchodů, průmyslových objektů. Návrhy a výpočty: -osvětlení na vysoké úrovni -fotosimulace, světelné ...

Velkoobchod, maloobchod: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - vodiče - zásuvky - spínače - světelné zdroje - kabely - jističe - hmoždinky - vruty - termostaty - šňůry - prodlužovací přívody.

Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Airsoft House internetový obchod, e-shop - outdoorové vybavení - zbraně, vzduchovky, větrovky - výstroj - helmy - batohy - paintball, výstroj, zbraně, kuličky - repliky zbraní. MyHome - tisk, reklama - e-shopy, webové aplikace - prodej počítačů a notebooků.

Klempířské práce Zámečnické práce Dodávka - klimatizace Montáž - vzduchotechnické zařízení Servis - vzduchotechnické zařízení

Jsme instalační, projektová a softwareová firma v oblasti technických zařízení budov, která nevyrábí, ale projektuje, dodává, montuje, uvádí do provozu, měří a servisuje: - vzduchotechnická zařízení - klimatizační zařízení - vytápění.