KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výroba, prodej: - uhlíku, grafitu a keramiky - technologie životního prostředí - výrobky z grafitu - výrobky ze spékaných kovů - sběrače proudu.

Pronájem zábavné techniky - výherní automaty - elektronické šipky - kvízery. E-shop sportovního oblečení.

Práce, montáž: - elektromontáže - zabezpečovací, kamerové systémy - televizní, satelitní rozvody - počítačové sítě

Výroba: - datové kabely Prodej: - komunikační prvky

Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů

www stránky, eshopy, webové aplikace internetový marketing kamery, alarmy a zabezpečovací systémy požární systémy slaboproud a kabeláže. Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Dovoz, distribuce, e-shop Auto Hifi komponentů - audio technika - autorádia - zesilovače - reproduktory - subwoofery, basové boxy.

Prodej a servis výpočetní techniky - počítačové sestavy, notebooky - fotoaparáty - mobilní telefony - náplně do tiskáren - reinstalace a odvirování PC.

VELEK Jiří security systems Projekce, montáž, revize a odborný servis: -kamerové systémy CCTV -elektronické zabezpečovací systémy EZS -elektrické požární signalizace EPS -telekomunikační a datové systémy.

Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servomotory -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky. Montáže: -jemná mechanika -jednotlivé mechanické prvky do sestav -osazování desek plošných spojů včetně pájení na vlně bezoplachovou metodou.

Opravy a prodej: -automatické pračky -myčky nádobí -sporáky a bojlery

Prodej Hi-Fi, gramofonů (nastavení gramofonů), kvalitní systémy, stereo zesilovače, cd přehrávače, předzesilovače, reproduktory, návrh a instalace audiovizuální techniky na klíč, vestavěné reproduktory, akustická měření, prodej a projektování, výroba audio kabelů.

Prodej, montáž, oprava, servis, projekce, poradenství v oblasti: - elektronická zabezpečovací signalizace EZS - systémy průmyslové televize CCTV - perimetrické systémy P - elektronická zabezpečovací signalizace EZS - elektronická požární signalizace EPS - systémy pro ochranu zboží - ozvučovací a intercomové systémy - přístupové ...

Výroba: - radiální ventilátory pro průmyslové použití - axiální ventilátory

E-shop: - zabezpečovací systémy - detektory pohybu, požáru - sirény, majáky

Dodávky a implementace informačních systémů (vč.dodávek potřebného HW a jeho integrace do systémů) -docházkový systém -stravovací systém -systém kontrolovaných průchodů -systém sledování kvality a řízení výroby -systém pro řízení skladů s technologií čárových kódů (3D) -systém expedice (vč. SSCC značení a etiket) -systém pro ...

E-shop prodej: ANNO CZ s.r.o., dětská hřiště, vybavení zahrady http://www.hriste-detska.cz ANNO CZ s.r.o., ratanový nábytek http://www.ratanovy-nabytek.eu ANNO CZ s.r.o., rybářské potřeby http://www.potreby-rybarske.eu ANNO CZ s.r.o. - skartovačky, kancelářské vybavení http://www.kancelar-anno.cz ANNO CZ s.r.o., e-shop elektronika, ...

Elektroservis: -montáž EZS, EPS -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -vstupové kontroly -docházkové systémy -slaboproudé rozvody (projekční činnost) -opravy spotřební elektrotechniky.

Výroba: -rozvaděče nízkého napětí -elektronické součástky -cívky -kovovýroba. Instalace, montáž: -elektrická zařízení. Stavba fotovoltaických elektráren.

Reklamní činnost - výroba razítek - reklamní předměty - tisk - webdesign. Prodej kancelářské a výpočetní techniky.

Vytváření fotografických a video prací.

Prodej, e-shop: - repasované počítače

Montáž a servis - televizí - digitální TV - satelitní antény - společné antény

Správa podnikových informačních systémů. Prodej: - hardware - software