KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Webdesign, internetové připojení, správa sítí a serverů. Servis a opravy PC, tabletů notebooků. Reklamní a propagační práce - grafické návrhy - tisk - fotografování.

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Oprava tiskáren a kopírek, renovace a prodej tonerů.

Prodej a servis výpočetní techniky. Poskytování správy sítí, opravy monitorů, odvirování.

Náplně do tiskáren. Prodej, e-shop - tonery a cartridge.

Řešení problémů s počítačem, notebookem, tiskárnami a dalším příslušenstvím.

Montáž antén, satelitů a zabezpečovacích systémů.

Vývoj, kompletace: - bateriové sestavy

Prodej domácích elektrospotřebičů.

Výroba: -kabelová výroba -výroba mechanických a elektrických komponentů -osazování desek plošných spojů -výroba i zpracování plechů.

Projekční práce audiotechniky. Stavba hudebních režií.

Montáž a servis společných televizních antén.

Pantin s.r.o. je obchodní společnost, která rozšířila v roce 2003 svou specializaci v oblasti elektro i o přímý dovoz různých produktů, především drobných domácích spotřebičů..

Výroba, půjčovna, prodej, servis: -dálkově ovládané kamerové hlavy -filmová osvětlovací technika: -HMI*, TUNGSTEN trubice -podvodní světla, LIGHTING STRIKE -filmová pohybová technika: -kamerové vozíky -kamerové jeřáby -filmová kamerová technika

Internetový prodej: - hudby - filmů - knih - počítačových her

Audiovizuální technika: -mikrofony, mikroporty -sluchátka, průvodcovská technika ELAC -reprosoustavy -high-end.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Panasonic. Domácí zábava: -DVD -televizory -systémy domácího kina -video Audio: -minisystémy, mikrosystémy -radiomagnetofony s i bez CD -osobní CD přehrávače -osobní kazetové přehrávače -SD přehrávače -digitální a kazetové záznamníky -radiobudíky -přenosná rádia -sluchátka, reproduktory, mikrofony

Dodávky mechanických a elektrických otevíračů oken, lineárních a řetězových motorů..

Montáž a konzultace - zabezpečovací technika Velkoobchod a maloobchod - silnoproudé a slaboproudé elektrosoučástky Montáž a konzultace - zabezpečovací technika

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika Služby: - kopírování - laminování

Prodej, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika -počítače. Pobočky: -Hradec Králové, Velké náměstí 133, tel.: 495516116 -Dvůr Králové nad Labem, Náměstí Odboje 1843, tel.: 499621721 -Náchod, Komenského 266, tel.: 491420430.