KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Maloobchod, prodej, e-shop: -PC komponenty -PC sestavy

Maloobchodní prodej domácích elektrospotřebičů, bílé techniky, kamen a kotlů, železářských, zednických a zámečnických potřeb.

Pronajímáme: - speciální projekční stěny FogScreen - nafukovací projekční plátna Airscreen pro letní kina - projektory - LED a plazmové obrazovky - prezentační techniku. Realizujeme panoramatické a multimediální prezentace, projekce na vodní stěnu.

Maloobchod, prodej: Díly pro chladící techniku, tepelná čerpadla a klimatizaci. Ventilátory.

Maloobchod, prodej, e-shop, servis: -výpočetní technika. -komponenty pro PC. -tonery, cartridge. Výroba řezané reklamy: -polepy automobilů, výloh.

Návrhy: -světelný design -light design -videoprojekce -nasvícení budov a architektury dodávka -výstavní a veletržní expozice -3D vizualizace -animace

Služby: -webhosting -správa sítí Prodej, maloobchod: -hardware -software

Prodej: - originální tonerové a inkoustové kazety, tonery - kompatibilní tonerové a inkoustové kazety - tiskárny - kancelářský spotřební materiál.

Opravy a servis - automatické pračky

Montáž, servis, revize: -elektronické zabezpečovací a požární signalizace -kamerové systémy -automatické ovládání vrat a dveří -přístupové a docházkové systémy -videotelefony -telefonní ústředny, rozvody telefonů

Fotopotřeby Kadaňka. Prodej, maloobchod: -digitální fotoaparáty -paměťové karty -čtečky -nabíječky -fotopříslušenství

Fotopotřeby Kadaňka. Prodej, maloobchod: -digitální fotoaparáty -paměťové karty -čtečky -nabíječky -fotopříslušenství

Profesionální reklamní studio zaměřené na výrobu audiovizuálních děl. Hudební produkce

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -výpočetní technika -telekomunikační technika -náhlavní soupravy pro call centra -bluetooth headsety -aktivní ochrana sluchu Služby: -reklamní a marketingová agentura -outsourcing -instalace a správa sítí

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -potřeby pro malíře -zahradní technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -míchání barevných laků, fasádních a interiérových barev Práce: -zateplení budov -rekonstrukce budov -dlažičské -natěračské -malířské -lakýrnické -podláhářské -zemní a výkopové práce

Montáž - antény televizní, rozhlasové, satelitní - individuální a společné. - dostupné digitální kanály do společných antén Servis - televizní, satelitní a rozhlasové antény

Prodej - domácí spotřebiče Vyměření, návrhy, výroba, prodej a montáž - kuchyně z masivního dřeva lze poskytnout i dopravu

Výroba: - vzduchotechnického čtyřhranného potrubí pozink., ALP, VZT elementů - digestoří - montáž vzduchotechniky a klimatizace, vč.revizí regulovaných chladiv - servis VZT a klimatizace.

Dodávka - doplňky a díly pro herní automaty

Provádíme instalace optických kabelů, výstavba optických sítí, svařování a měření optických vláken, instalace a měření strukturované kabeláže, dodávka a montáž EZS..

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače -kancelářská technika. Prodej: -kancelářské potřeby. Videopůjčovna.

Prodej a servis notebooků, počítačů a výpočetní techniky. Správa sítí. Zálohování dat. Odvirování notebooků a počítačů.