KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej výpočetní techniky a informačních technologií

Provoz hudebního vydavatelství a distribuce.

Výroba vzduchotechniky a klimatizací. Instalace větrání.

Výroba klimatizací, prodej vzduchotechniky.

Dodávka a montáž vzduchotechniky a klimatizací na klíč.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - telekomunikační technika

E-shop, prodej, oprava, servis: - domácí spotřebiče Oprava, servis: - pračky - myčky - sušičky - drobné spotřebiče

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -psací potřeby -školní potřeby -kancelářské potřeby -papír -kancelářská technika -balící potřeby -hygienické a čistící prostředky

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. -vjezdové brány. -garážová vrata.

Prodej a servis výpočetní techniky. Kompletní služby v oboru IT. Prodej, servis, správa systémů a poradenství. Opravy počítačů u zákazníků. Servis notebooků Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Praze 4 zdarma! Základní hodinová sazba 350, - Kč / hod.

Elektrotechnický materiál. Komponenty pro elektrotechniku:

Prodej a pronájem - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotřební materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Prodej a pronájem - tiskárny - spotřební materiál Servis - tiskárny.

Montáž a servis elektrické požární signalizace. Dodávka, montáž, uvedení do provozu a následné provádění: - revize - zkoušky - servis zařízení EPS, včetně zajištění předprojektové a projektové dokumentace a nadstavbového systému pro centrální ovládání velkých celků zařízení EPS a vytvoření.

Distribuce, prodej: - elektronických součástek. Autorizovaný distributor: - STMicroelectronics, RECTRON, SYFER, NOVACAP, YAGEO, PHYCOMP, VITROHM.

Autorizovaný prodej, odborná instalace a servis klimatizace DAIKIN. Nabízíme tepelná čerpadla DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme více než 20 let praxe v oboru. Naším cílem je kvalita..

Specializovaná obchodní firma v oblasti klimatizační techniky. Zvlhčování pro průmysl, komerční stavby, zdravotnictví Odvlhčování pro průmyslové technologie, chladírny, zimní stadiony Odvlhčování bazénů a tepelná čerpadla pro bazény Přesná klimatizace pro počítačové sály Dveřní clony ALP materiál pro výrobu předizolovaného VZT ...

Práce: - vodoinstalace - topenářství

Prodej - kancelářské vybavení Prodej - hardware Outsourcing Správa - sítě

Dodávka, konzultace, montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - přístupové systémy

Návrhy, dodávka, montáž a servis - záložní zdroje - UPS

Prodej a servis počítačových sestav, notebooků, periferií, software, doplňků k výpočetní technice, navigací a spotřební elektroniky.

Velkoobchod, prodej: -chladící, klimatizační technika -klimatizace, klimatizační jednotky LG* a YORK: -domácnosti -komerční budovy -průmyslové použití -příslušenství -chladící a mrazící nábytek ARNEG, FRAMEC, MAWI, GRAM/DERBY, ISA*, LIEBHERR: -chladničky, mrazničky PERFEKT -chladící, mrazící a teplé prodejní pulty ...

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -počítače. -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentací. -správa počítačových sítí.

Práce: -elektromontážní. -montáž elektronické zabezpečovací systémy.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Údržba ...