KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba: -kabelové svazky. -kabelová konfekce. Kovovýroba: -plechové polotovary. -lakování.

Vše pro Vaši koupelnu - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, sanitární keramika, doplňky, zrcadla, osvětlení, obklady, dlažby, rekonstrukce koupelen a bytových jader, 3D grafické návrhy.

Výroba, montáž a opravy: - elektrických zařízení - elektromontáže

Oprava, servis: -počítače. -notebooky. Služby: -tvorba webových stránek. -sestavení počítače na míru. Poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Velkoobchod: -komponenty pro chlazení a klimatizaci. Distribuce (rozvoz na místo určené zákazníkem): -komponenty pro čpavková, průmyslová, chladicí zařízení -chladicí technika. Sortiment: -klimatizační zařízení -komponenty chladicích okruhů -montážní a spotřební materiál -příslušenství a náhradní díly používané v domácím, ...

Prodej, e-shop, oprava, servis: - mobilní telefony - příslušenství

Prodej: - gramofony - hudební nosiče - zesilovače - reproduktory - Hi-Fi technika - elektro - audiotechnika

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -mobilní telefony -navigace GPS

Prodej CD a učebnic Elektrická kytara pro začátečníky i pokročilé

Montáž a oprava elektrických zařízení, instalace hromosvodů, elektroinstalace.

Opravy praček, myček, sporáků a dalších elektrospotřebičů. Servis značek Fagor, Candy, Hoover, Indesit, Whirlpool, Polar, Edesa, Ignis, Ariston a De Dietrich. Další značky po vzájemné dohodě. Provádíme opravy a elektro servis sporáků, varných sklo keramických a indukčních desek, pečících trub a digestoří značek: Candy, Hoover, Fagor, De ...

Montáž, instalace: - satelity - antény - domácí kina

Prodej: - výrobky pro zdraví a moderní životní styl: - čistička vzduchu a ionizátor - ústní sprcha - keramické nože Ceratio.

Specializujeme se na servis notebooků všech značek a stáří, opravy řešíme v krátkých servisních intervalech, klient je o ceně informován předem, kvalitní oprava a nízká cena. Opravujeme LCD monitory, klávesnice, konektory, plastové části, panty, základní desky včetně grafických karet. Provádíme kompletní čištění notebooku. Provedeme odvirování, ...

Bazar - elektronika Opravy - TV a video technika, dálkové ovladače, spotřební elektronika servis a instalace...

Služby: - zabezpečení kulturních a společenských akcí - osvětlení, ozvučení - stavba pódií včetně zastřešení

Prodej, maloobchod. Bílá technika: - lednice, mrazáky, pultové mrazáky, mrazničky, chladničky, prosklené vitríny, pračky, myčky, sušičky, bojlery, drtiče odpadů, vestavné spotřebiče, trouby, vařidlové desky, sklokeramické desky, vysavače, dřezy. - všechny dostupné značky na trhu Černá technika: - TV, televize, televizory, videa, ...

Prodej domácích spotřebičů a spotřební elektroniky. E-shop s domácími potřebami. V našem obchodě naleznete volně stojící i vestavěné: - lednice a mrazáky - pračky, sušičky a myčky - sporáky, mikrovlnky - vinotéku, grilovací desku, odsávač par - kávovary a drobná elektronika. Dále tu máme sety do kuchyní a domácnosti.

Montáž, opravy a údržbu elektrických zařízení - regulace elektrického výkonu - energetické služby

E-shop s hudební elektronikou V nabídce pro Vás máme: MP3 přehrávače, sluchátka, navigace pro osobní auta a kamiony, fotoaparáty, kamery, robotické mopy, vytírače a vysavače.

Řemesla, služby, montáže, revize - elektroinstalační práce Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - centrální vysavače

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika. -správa počítačových síti. Počítačový servis, tel.: 777555500

Montáž, oprava, servis: - satelity - antény - kamerové a zabezpečovací systémy