KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Bezpečnostní poradce ADR Požární ochrana.

Autorizovaný prodejce počítačů BRAVE nabízí: -počítačové sestavy na zakázku, tiskárny, multifunkční zařízení -informační kiosky INFORBOX -pozáruční servis veškeré výpočetní techniky -kvalitní a osvědčené komponenty výpočetní techniky -multimediální doplňky pro profesionály, kanceláře, domácnosti -spotřební materiál ...

Elektronické systémy - průmyslové kamerové systémy - zabezpečovací systémy - požární signalizace

Prodej: Elektronika Výpočetní technika, IT Domácí spotřebiče Velké domácí spotřebiče Kuchyňské spotřebiče Osobní péče Elektroinstalace a kabeláž Hobby, dům a zahrada Drogerie

Elektromontáže. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Servis, opravna: -tiskárny, tiskáren k počítačům -multifunkčních strojů -kopírky, kopírek -plottery, ploterů -scannery, scannerů -osobní počítače -servery -monitory, monitorů -záložní zdroje -výpočetní technika.

Kancelářská technika. -repasované psací stroje

Partnerská prodejna EXCEL FOTO. Fotografické činnosti. Prodej: -fotoaparáty.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej elektromateriálu.

Nabízíme široký sortiment, internetový obchod pro Vaši kancelář, firmu, školu či úřad. Zajišťujeme kompletní dodávky kancelářských potřeb, papíry všeho druhu, obalový materiál, občerstvení a hygienické potřeby, rozvoz zboží zdarma.

Maloobchod, prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny - spotřební materiál - kancelářská technika - kopírování.

Truhlářské a stolařské práce Elektroinstalační práce Revize - hromosvody Montáž - centrální vysavače - vzduchotechnická zařízení

Elektroinstalační zabezpečovací signalizace : - zabezpečovací systémy a požární signalizace. Od malých prodejen, provozoven a bytů, až po rozsáhlá zařízení pro velké firmy. S místní signalizací, nebo s připojením na PCO. Zajištěn nepřetržitý 24 hod. servis a dálkový dohled. Telekomunikační technika : - telefonní ústředny od malých pro ...

Prodej - autorádia Prodej - příslušenství pro spotřební elektroniku televizory, plazmové a LCD obrazovky, DVD rekordéry, domácí kina, videa, audio sestavy Prodej - příslušenství pro spotřební elektroniku (mikrovlné trouby, ...) Servis - spotřební elektronika - autorizovaný servis značek LG, KOSS, JAMO a ONKYO

Audiovizuální prezentace, zpracovávání Corporate Video filmy, snímky prezentující organizaci při různých příležitostech.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - automatické pračky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod. Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž: - svítidla - osvětlení - světelné zdroje - halogenové systémy - zářivkové systémy - pohledová svítidla - venkovní a další.

Prodej, dodávka, servis, montáž, projekce: -spotřebiče plynové a elektroplynové. Náhradní díly: -DESTILA, MORA, GASEX, KARMA, VAILLANT, kondenzační kotle NEFIT Holandsko. Elektrostatická úprava vody: -antikoroze proti korozi a vodnímu kameni.