KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchod, maloobchod, projekce, instalace, konsignační sklad INGE Opava: -osvětlení venkovní i interiérové -svítidla.

NEFERTUM - společnost zabývající se prodejem, instalací a opravami LED technologií. Nabídka široké škály LED osvětlení s vysokým efektem. V nabídce jsou LED žárovky, LED pásky, LED lišty, LED moduly, LED zdroje a mnohem více.

Tradiční dodavatel senzorové techniky. Nabízíme: - dánské světelné závory a difúzní snímače TELCO - švýcarské induktivní a optické snímače CONTRINEX - německý systém měření a kontroly plechů ROLAND - francouzské bezkontaktní bezpečnostní spínače BTI.

Mereta-voda, topení, plyn. Zajišťujeme: - poradenská, konzultační a inženýrská činnost - kompletní projektová dokumentace - dodávka a montáž tuzemských i zahraničních zařízení ústředního a plynového topení (kotle ústředního topení, lokální a plynové ohřívače teplé a užitkové vody, plynové sporáky) - dodávka kotle: Viadrus, Immergas, Vaillant, ...

Specializace na USB flash disky (100 typů skladem a 100 typů v katalogu), paměťové karty, MP3 a MP4 přehrávače. Nabízíme baterie a nabíječky pro digitální videokamery a fotoaparáty. Prodáváme mobilní telefony v hodinkách, digitální rámečky. Doručuje zboží po ČR, SK nebo osobní odběr na Praze 3. Velkoobchod Fun Beat.

Poskytování servisu a montáže plynových zařízení a vodních kotlů značky Vaillant. Prodej, montáž, servis: -plynové zařízení -voda, plyn, topení VAILLANT, JUNKERS, BUDERUS, BERETA.

Klempířské práce. Zámečnické práce Výroba, montáže, prodej, servis: - ventilátory - vzduchotechnická zařízení.

Prodej: - nerezové nádobí - kuchyňské potřeby - elektrospotřebiče FAGOR.

Výroba, prodej: - bezpečnostní zámky - elektronické zámky - klíče.

Prodej i servis: -tepelných čerpadel -chladící a klimatizační techniky.

Pronájem a prodej prezentační techniky.

Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky - Prodej zboží - Zprostředkovatelská činnost v oblasti výpočetní techniky

Společnost působí na trhu jako výrobce a vývojář bezdrátových jednotek a jiných produktů pro bezdrátové sítě a tyto výrobky distribuuje pod značko StraightCore.

Výroba: - elektrotechnická zařízení - nástroje a přípravky - formy a lisování platických hmot. - elektromagnety Oprava: - mechanických a elektrotechnických výrobků.

Prodej a servis: - čítače s předvolbou - snímače polohy - indikace polohy - řízení polohy - čítače impulsů/provozních hodin - impulsní regulátory - příslušenství pro AKU - vozíky - indikace neelektrických veličin - třístavové regulátory - synchronizace pohonů - elektronické brzdy - měkké rozběhy.

Jsme Váš průvodce elektronikou. Internetový prodej počítačů, tabletů, notebooků, mobilních telefonů. V nabídce dále máme projektory, tiskárny, audio příslušenství, sluchátka, mikrofony, sety klávesnic a další.

Dodávka - elektroinstalační materiál vodiče a kabely

Prodej, stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady, dlažba, stavební chemie. Vlastní autodoprava

Výroba - elektronických - elektrických - mechatronických výrobků pro automobilový průmysl.

Připojení k internetu v Plzeňském kraji, servis a prodej počítačové techniky.

Zástupce pro jižní Čechy. Prodej: -entrální vysavače BEAM Electrolux.

Prodej náhradních dílů a sáčků do vysavače.

Prodej elektro: -pračka WHIRPOOL, IGNIS -sporák -elektrický kráječ BOSCH -odsavače par -chladnička INDESIT -kombinovaná chladnička CANDY -šicí stroje BROTHER -vysavače ELEKTROLUX -videorekorder PHILIPS -televizory TESLA -elektrospotřebiče, elektronika apod.