KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej výpočetní techniky. Poradenství: -daňové -právní -podnikatelské. Účetnictví a kontrola. Výzkum trhu a veřejného mínění.

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní a komunikační technika.

Centrum moderního vzdělávání - vzdělávání pedagogických pracovníků DVPP - pronájem školicích prostor a poradenství Pobočka: Švermova 268/76 Liberec Prodej, pronájem a servis: - kopírovací stroje Opravy tiskáren a faxů. Renovace tonerů. Tel.:603 204 103

Elektromontáže Elektroinstalace Měření a regulace Elektrická požární signalizace Elektrická zabezpečovací signalizace Elektrocentrály Diagnostika a měření - renovace motorgenerátorů - dodávky řídících systémů startu záložních zdrojů pro všechny typy soustrojí - výkup a prodej repasovaných motorgenerátorů - půjčování ...

Projekce - rádiové sítě. Servis, údržba, montáž, prodej: - radiostanice - GPS. Výstavba - mikrovlnné spoje.

Servis, oprava: - fotopřístroje - foto-příslušenství - projektory - blesky. Prodej, maloobchod: - fotoaparáty, foťáky, filmy a foto příslušenství.

Prodej a servis výpočetní techniky: -počítače, notebooky a PDA, servery, komponenty, periferie, síťové prvky -software, navigační zařízení -spotřební materiál -spotřební elektronika -přestavby, opravy, rekonstrukce počítačů -poradenské služby ohledně programů na zpracování dat.

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

Prodej, servis, oprava: -kancelářská technika a potřeby -počítače -tiskárny -faxy -projektory -skenery...

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely a vodiče - jističe, stykače, rozvaděčové přístroje - kancelářská, průmyslová a venkovní svítidla - trubice, výbojky, světelné zdroje - spínače, zásuvky, vidlice - úložný, spojovací a další materiál - elektrotechnika. Další adresy: - ELCO Nymburk Koněvova 2095 288 ...

Návrh, dodávka a instalace: - indukční a LED osvětlení - fotovoltaické elektrárny na klíč - malé větrné elektrárny. Dodávka: - dřevěná paliva (pelety, brikety).

Opravy elektroniky. Montáž satelitní a anténní techniky.

Společnost PHOTO-ME ČR spol. s.r.o. provozuje v sítích obchodních domů, na nádražích a v metru fotoautomaty a minilaby na okamžité fotografie, na okamžité vyvolávání digitálních fotografií a fotografií z mobilů. Dále provozuje dětské houpací automaty.

Dodávka a montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy PARADOX, JABLOTRON - partner projektu OKO 1 Montáž - požární hlásiče

Montáž, oprava, údržba: - elektrozařízení. Revize, revizní činnost: - elektro - objekty, domy, spotřebiče, nářadí. Projekce - elektro.

Prodej, distribuce: -výpočetní technika OKI*, INK*-JET* -tonery, barvící pásky -etikety, fólie.

Autorizovaný obchodní a servisní Top partner KONICA MINOLTA. Prodej, záruční a pozáruční servis, pronájem a leasing kopírek, tiskáren a faxů MINOLTA, CANON, HP, DEVELOP, PANASONIC, AGFA.

Bezpečnost informačních systémů. Audity bezpečnosti informačních systémů. Připojení do Internetu na klíč. Tvorba WWW stránek. Pronájem WWW serveru. Technologie Internetu. Tvorba ON-LINE aplikací. Řešení problematiky bezpečnostního připojení k Internetu: - FIREWALL. Správa připojení k Internetu. Dodávka výpočetních systémů: - ...

Prodej - mobilní telefony Servis - mobilní telefony E-shop - výpočetní technika - mobilní telefony Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Elektroinstalační práce - komplexní elektroinstalace. Dodávka, montáž, servis: - slaboproudá zařízení a měření a regulace MaR: - EZS elektronické zabezpečovací systémy - EPZ elektronické protipožární systémy - společné televizní antény - telefonní rozvody a ústředny - domácí telefony - jednotný čas - rozhlasové ...

Systémy jednotného času: -analogové, digitální, DCF*, -reklamní hodiny a panely, -sportovní časomíra, -kostelní, věžní a fasádní hodiny, -školní zvonění, -školní rozhlas, -docházkové-evidenční systémy, -kostelní zvonění, bití a odbíjení, -elektrické pohony zvonů.