KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Elektroinstalační práce Automatizace kotelen a výměníkových stanic Výroba - rozvaděče

Výroba, prodej: - průmyslových baterií na bázi Ni-Cd a Li-ion

Pobočka. Dodávka, prodej. montáž, servis. oprava: - televizní, satelitní antény - kabelové rozvody. Maloobchod, prodej: - elektronika - televizní a satelitní technika.

Dodáváme: - LED panely na český a evropský trh. Specializujeme se na dodávky LED obrazovek: - velkých rozměrů jak pro interní, tak i externí užití.

Provádíme elektroinstalace, opravy a úpravy elektroinstalací, kamerové systémy - cctv, ip, hd-sdi, hd-cvi (Dahua a Hikvision). Realizujeme zabezpečovací techniku, elektronické zabezpečovací systémy - Jablotron, Satel, počítačové sítě - LAN, WiFi a domácí videotelefony. Zajišťujeme servis.

Servis výpočetní techniky Instalace, správa a servis počítačových sítí Počítačové a IT poradenství

Předváděcí fotostudio vybavené ateliérovou technikou FOMEI vč. návrhů TV, video a fotoateliérů dle Vašich požadavků a konzultace s odborným prodejcem. Velký výběr fotopozadí je skladem. Nabízíme široký sortiment fotopříslušenství a dalekohledů FOMEI. Autorizovaný distributor firmy FOMEI -foto-kino -filmy -dalekohledy -alba, clipy ...

Služba škole: -zásobování škol školními pomůckami. Prodej: -školní pomůcky a zboží -papír, psací potřeby -sportovní potřeby -nábytek -čistící prostředky -učebnice. Další služby: -správa počítačových sítí, sítě -půjčování stroje na broušení parket a mytí linolea -prodej ISIC karty-Brno -prodej programy Microsoft v rámci ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Servis elektronkových zesilovačů a hudebních aparatur.

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

E-shop s vybavením pro pro motokros, enduro, silniční motocykly a mtb cyklistiku Import, velkoobchod, prodej, montáž, servis, e-shop, maloobchod: - zabezpečovací systémy GT ALARM pro domy, firmy, byty, auta - alarmy - satelitní, bytové, autoalarmy, motoalarmy..

Prodej, e-shop: -elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče -náhradní díly.

Výroba, prodej, montáž: - radiokomunikace, rádiové komunikátory - rádiové zabezpečovací systémy, radiových PCO (pulty centralizované ochrany) a radiové EPS (elektronická zabezpečovací signalizace) včetně antén pro tyto systémy - rádiové datové přenosy. Montáž, servis, oprava, údržba: - telekomunikačních zařízení.

Prodej a servis informačních technologií Čištění počítačů, notebooků a tiskáren Odvirování a přeinstalace, záloha dat Instalace internetu wi-fi, ADSL Prodej a servis repasovaných notebooků, počítačů Zaškolení práce s počítačem, internetem Prodej a servis mobilních telefonů, navigací, tabletů Prodej a servis záložních zdrojů UPS, výměna baterií ...

Výroba, montáž: - světelná i nesvětelná reklama - neony - světelné panely - světelná písmena a znaky - nesvětelná písmena - atiky čerpacích stanic - pylony, totemy, vlajky - LED reklama.

Prodej, oprava, servis: -přístroje, zařízení pro archivaci písemností -kancelářské potřeby.

Vše pro Vaší kancelář. PRODUKTY - skartovací stroje - řezačky - flipcharty / tabule - skládačky dopisů - laminace - vazba dokumentů - sešívání/děrování - OHP fólie - speciální fólie a papíry - transferové materiály.

Skartovačky, řezačky papíru, laminátory, skládačky dopisů, tabule, flipcharty, plánovací tabule, vázací stroje, laminovací fólie, kopírovací folie, fólie pro zpětné projektory, fólie a papír pro inkoustové tiskárny, plotry a laserové tiskárny, fólie a tepelné lisy pro potisk..

Projektování elektrických zařízení se zaměřením na dodávky řídících systémů pro průmyslové podniky. Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software u řídících systémů.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika -e-shop.

Nabízíme: -pobočkové ústředny -prvky sdělovacích rozvodů a strukturované kabeláže Tadicom nabízí též produkty firmy DeTeWe jak v oblasti drátové tak bezdrátové komunikace včetně ISDN terminálů. Nemocniční systémy: -Varocom 2006 - systém světelného volání pacient sestra - SOS 3000 - bezdrátový systém světelného ...

Provozovna. Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika, počítače, PC (hardware, software) - počítačové sestavy AUTOCONT - notebooky ACER - sestavení počítačů na zakázku - pokladní systémy - průmyslové, docházkové systémy. Vývoj, výroba, prodej, školení: - software (SW) pro restaurace, hotely - autorizovaný pokladní a ...

Maloobchod, prodej: - počítače - příslušenství k počítačům - výpočetní technika, počítače (PC) MINOLTA, AUTOCONT - kancelářské stroje (kopírky, tiskárny) - monitory, plotery - tiskárny (tonery, cartridge).

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Vývoj, výroba: -veřejné osvětlení s LED -LED osvětlovací technika -fotovoltaika. Opravy a repasování: -zesilovače a optické nody provozované v sítích TKR.