KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, eshop: - inkousty - tonery - fotopapíry - tiskárny.

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Služby: - prodej a servis PC, počítačů, výpočetní techniky - velkoformátové kopírování - školení a kurzy.

Výroba, montáž: - plošné spoje a komponenty pro elektrotechniku. - návrh prototypů plošných spojů na AL pro LED. - prototypy PCB na AL. Zabezpečení osob a majetku. Montáž: - kamery, alarmy, bezpečností osvětlení LED - komunikační technika.

Prodej, montáž a servis: -centralní vysavače -kamerové a zabezpečovací systémy -TV a SAT systémy -PC sítě včetně optiky.

Internet service provider - prodej, servis, leasing: -kopírovací stroje CANON - i repasované -spotřební materiál. Prodej: -výpočetní technika, počítače -spotřební materiál pro kanceláře. -kancelářské potřeby

Maloobchod: - spotřební elektronika - audio, domácí kino, digitální fotoaparáty - video - satelity - televize.

Maloobchod výrobků značky SONY: -televizory -videokamery -digitální fotoaparáty -DVD přehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domácí kina -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -příslušenství foto, kamery -PlayStation.

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexní služby na trhu informačních a komunikačních technologií: -poradenství, realizace, servis projektu -bezpečnostní a komunikační technologie -telekomunikační systémy -sítě a řešení v oblasti IT. Další služby: -řízení projektů -systémová integrace -VEGA EXPORT ...

Společnost Vegacom a.s. nabízí zákazníkům v oblasti komunikačních systémů a sítí tyto služby: Poradenství Řízení projektů Projekce Akviziční činnost Geodetické práce Instalace a výstavba Testování a měření Údržba a servis Dispečink HOTLINE Prodej měřicí techniky Zaměřujeme se především na oblasti privátních sítí, telekomunikačních ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika.

Distribuce: -plastové květináče, obaly a další sortiment dovážený z Německa, Polska, Slovenska a jiných zemí -papírové dárkové tašky -drogerie a čistící prostředky -služby v oblasti tisku.

Návrhy, realizace, půjčovna: - ozvučení kulturních, sportovních a společenských akcí.

Dodávka a montáž: - kotle - tlakové nádoby - plynová zařízení Servis: - kotle - tlakové nádoby - plynová zařízení Provádí: - měření emisí - revize - certifikace pro bezpečnost práce ( plynová zařízení )

Maloobchod: - domácí potřeby - elektro a kamna - domácí bílé elektro - chladničky - sporáky - pračky - myčky - bojlery - tv - audio, video - elektroinstalační materiál, - sporáky na pevná paliva - krbové vložky - kamna a náhradní díly - Vamberecké kachlová kamna

Velkoobchod: Elektro - náhradní díly Průmysl - náhradní díly sklad: Prosečská 273, 468 04 Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou

Výkup nadnormativních skladových zásob a zásob z ukončené výroby a zrušených skladů.

Montáž, revize, servis, opravy: - plynová zařízení - elektroinstalace, rozvaděče - hromosvody - antény - EZS (elektronické zabezpečovací systémy) - EPS (elektronické požární systémy).

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis, poradenství - profesionální elektronické zabezpečovací systémy EZS pro firmy, domácnosti, úřady, školy, objekty a pozemky - kamerové systémy - komplexní bezpečnostní systémy ke sledování prostor pomocí kamer CCTV uzavřený televizní okruh, zobrazení na monitorech a archivace záběrů ...

Autorizovaný prodej, servis: -programy KALKUL: -ekonomický software -účetnictví (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účetní programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Instalace programů KALKUL.