KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Kancelářské potřeby, kopírování. Prodej, servis, leasing, pronájem: - kopírovací stroje - laserové tiskárny - kancelářská technika - kancelářské potřeby Autorizovaný dealer a servisní partner firmy Konica Minolta Služby: -černobílé kopírování -plnobarevné kopírování -kroužková vazba, vazba VeloBinder, laminování -výroba vizitek, ...

ELEKTRO KARBAN Vám nabízí tyto služby: -elektromontáž -výroba toroidní transformátory -výrobu kartitové a sklolaminátové trubky od průměru 3 mm až 300 mm - periodické a výchozí revize el. zařízení do a nad 1000V -periodické a výchozí revize hromosvodů -elektromontážní práce.

Dodávka, distribuce, realizace, montáž a servis: -elektronické zabezpečení EZS (GALAXY, DSC, PARADOX-Esprit, Digiplex), kamerové systémy PTV (DEDICATED MICROS, INTELLEX), domovní telefony, videotelefony FERMAX a požární signalizace EPS.

Prodej, montáž: - zabezpečovací systémy.

Provádíme: - zpětný odběr baterií a akumulátorů - zajistíme jejich likvidaci - zpětný odběr a likvidace obalů - odběr baterií a akumulátorů - umístěním odběrových nádob u obchodních partnerů.

Hlavní oblasti činnosti naší společnosti jsou: - prodej kancelářské techniky pro tisk a zpracování dokumentů - návrh a výroba prototypů elektronických zařízení, testování zapojení, výroba prototypů plošných spojů ve vlastním provozu - instalace vstupních systému a kamerových okruhů, které nejsou využity jako zabezpečovací a poplachové systémy s ...

Projekce, obchod, prodej, inženýrink, montáž, revize, servis: -telekomunikace, sdělovací technika: -analogové, digitální, pobočkové ústředny, dodávka na klíč -faxy, telefonní přístroje, karetní a mincovní telefonní automaty -vnitřní rozvody telefonní, počítačové, signalizační: -strukturovaná kabeláž -optické, metalické kabely ...

Prodej: - digitální přístroje Fujifilm FinePix - kompletní sortiment digitální techniky - fotopřístroje - příslušenství - dalekohledy - fotomateriály Součástí naší nabídky jsou i služby nově vybaveného fotoateliéru a předváděcího centra.

Montáže telekomunikačních a zabezpečovacích zařízení: - elektronická zabezpečovací zařízení, - napojení na pult centrální ochrany - elektrická požární signalizace - elektronické protipožární systémy - videosystémy - audiosystémy - vstupní systémy (čárové, magnetické kódy) - mechanické zabezpečení objektů (mříže) - ochrana ...

Výroba spotů pro regionální a kabelové televize. Tvorba hudebního doprovodu, ozvučování. Záznam a zpracování sportovních, společenských, kulturních i vzdělávacích akcí. Výroba a zpracování videotvorby, 2D, 3D grafika, ukládání na audio a video.

Maloobchod, prodej: - mobilní telefony a příslušenství - T-mobile, UFON. Provozovny: - Moravská Třebová, nám. T. G. Masaryka 148/30 - tel. 603 340 929 - Mohelnice, nám. Tyrše a Fügnera 194/1 - tel. 731 818 747 - Jevíčko, Kostelní 41 - tel. 603 373 500.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče, elektronika - pračky, ledničky, myčky, chladničky, mrazničky, digestoře, bojlery, sporáky, konvektory, televizory, hi-fi, věže, videorekordéry, rádia, mixéry, mikrovlnné trouby, fény, toustovače, průtokové ohřívače, vysavače, čističe.

Prodej, eshop: - inkousty - tonery - fotopapíry - tiskárny.

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Služby: - prodej a servis PC, počítačů, výpočetní techniky - velkoformátové kopírování - školení a kurzy.

Výroba, montáž: - plošné spoje a komponenty pro elektrotechniku. - návrh prototypů plošných spojů na AL pro LED. - prototypy PCB na AL. Zabezpečení osob a majetku. Montáž: - kamery, alarmy, bezpečností osvětlení LED - komunikační technika.

Prodej, montáž a servis: -centralní vysavače -kamerové a zabezpečovací systémy -TV a SAT systémy -PC sítě včetně optiky.

Internet service provider - prodej, servis, leasing: -kopírovací stroje CANON - i repasované -spotřební materiál. Prodej: -výpočetní technika, počítače -spotřební materiál pro kanceláře. -kancelářské potřeby

Maloobchod: - spotřební elektronika - audio, domácí kino, digitální fotoaparáty - video - satelity - televize.

Maloobchod výrobků značky SONY: -televizory -videokamery -digitální fotoaparáty -DVD přehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domácí kina -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -příslušenství foto, kamery -PlayStation.

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet