KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej: - elektromateriál. Velkoobchod, maloobchod. Elektromontážní činnost, revize.

Prodáváme a opravujeme spotřební elektrotechniku a domácí spotřebiče.

Prodej, maloobchod: -kancelářské stroje -počítače, PC.

Elektroservis Jaroslava Matrase je tu pro Vás, přijedeme až k Vám domů. Působíme v okresech Mladá Boleslav, Nymburk, Praha-východ, Mělník a v severovýchodní oblasti Prahy. Provádíme záruční a pozáruční servis praček, myček a varné techniky značek Whirlpool, AEG, Electrolux, Zanussi, Fagor, Gorenje, Mora a Brandt. U spotřebičů značky Baumatic ...

Wifi-TV-R-Sat technika. Sériová a zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -2, 4 GHz a 5 GHz antén -TV slučovače -rozbočovače -zesilovače a ostatní komponenty.

Prodej, e-shop: - hodinky - telefony - autopříslušenství - domácí potřeby.

Služby: -výstavba základnových stanic GSM, 3G, CDMA -instalace a spuštění technologie GSM, 3G, CDMA -instalace mikrovlnných spojů -výstavba optických tras a spojů -projekční a inženýrská činnost -elektromontážní práce. Výroba: -ocelové konstrukce -telekomunikační stožáry.

Dodávky vzduchotechniky a klimatizace na klíč: - Split-systémy - engeneering - projekt - dodávka - montáž

Prodej a servis - GPS navigace - mobilní telefony servis - mobilní telefony - počítače

Firma BARA vznikla v roce 1991 jako výhradní dovozce zabezpečovací techniky britského výrobce RACAL-GUARDALL. V průběhu několika následujících let se přeměnila z obchodní společnosti na montážní podnik a svoje původně úzké zaměření na elektrické zabezpečovací systémy postupně rozšiřovala až do současného širokého spektra poskytovaných služeb. ...

Tuna elektro - stolní počítače - notebooky - monitory - tiskárny Prodej, servis, odvirování PC

BUDOUCNOST JE V BRIKETÁCH Obchod, prodej, poradenství, balení Packfix (1m3 na nevratné paletě): -palivové dříví -krbové dřevo -dřevo na uzení (bukm třešeň, meruňka, švestky) -dřevěné brikety včetně rozvozu pro významné odběratele v Jihomoravském regionu, e-mail drevomil@seznam.cz. Dřevěné brikety mají výhody: -vysoká výhřevnost -lepší ...

Ze strany zákazníků registrujeme stížnosti na firmu. Nedůvěryhodná firma. Prodej, opravy: - pračky - myčky - sušičky - chladničky - mrazničky - kombinace chladicí a mrazicí pulty - sporáky - trouby - vysavače - veškeré vestavěné spotřebiče. Kuchyňské studio. Zákazníci nebyli se službami této firmy spokojeni.

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Správa počítačové sítě

Nabídka ozvučení hudebních vystoupení včetně propůjčení nástrojů a aparatury

Servis, oprava: -medicinální technika, lékařské přístroje a nástroje, zdravotnické potřeby. Obchodní činnost. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.

Prodej: -počítače, komponenty a příslušenství -monitory -tiskárny -skenery, modemy -instalace síťových prvků -hardwaru a softwaru včetně konfigurace -údržba, servis -telekomunikační technika -mobilní telefony -kancelářská technika -spotřební materiál -datová média -pásky, inkousty, tonery -recyklace -odborná ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky.

Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika: -audio, video -TV, SAT -drobné domácí elektrospotřebiče -pračky, ledničky -elektrické sporáky. Služby: -rozvoz.

Prodej elektroinstalačního materiálu, spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů.

Prodej, projekce, montáž a servis po celé České republice (ČR): - Průmyslové a zemědělské chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace - opravy autoklimatizací - tepelná čerpadla - vzduchotechnika, rekuperace.