KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
LOGMONT s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství, elektroinstalační práce a opravy elektrokomunikačních zařízení.

V Primavent se zabýváme prodejem kvalitní vzduchotechniky a to především rekuperace. Nabízíme také ventilátory, klimatizace a revizní dvířka. S Primavent získáte prvotřídní produkty, servis a atraktivní ceny. Rychlé odeslání do 24h., doprava zdarma od 5 000 Kč a slevy pro registrované uživatele.

Servis, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - počítačové sítě - strukturovaná kabeláž - domácí telefony a videotelefony - přístupové systémy - anténní a satelitní systémy - ozvučovací systémy.

Centrála Břeclav Projekce a montáž sítí elektro a sdělovacích Prodej, maloobchod: - elektromateriál -protlaky do průměru 800 mm. Zemní práce

Elektrochladírenský servis, oprava: -chlazení, chladící, mrazící technika, zařízení, lednička, mraznička, ledničky, mrazničky -elektromotory do 50kw -dodávka montáž klimatizací -dodávka montáž tepelných čerpadel -dodávka a montáž vzduchotechniky -dodávka a montáž chladících a mrazících boxů

Síť EURONICS. Elektro PROTON. Maloobchod, prodej: -elektromateriál: -žárovky, prodlužky, atd. -svítidla až 10 000 druhů. Další prodejna: -areál Centro, Zlín-Malenovice tel.:577103933 -OC Čepkov, Zlín tel.:577011515.

Společnost Teka - CZ s.r.o. dodává špičkové, designové vestavné elektrospotřebiče, kterou jsou celosvětově známé svojí kvalitou a funkčností. Jsme součástí nadnárodní společnosti německého původu, která navrhuje a vyrábí spotřebiče a další vybavení pro domácí i profesionální kuchyně. V nabídce máme bohatý sortiment produktů, který přináší inovace ...

Montáž, revize, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -rozvaděče. Služby: -pozáruční opravy ručního nářadí NAREX, PROTOOL a BOSCH -zemní práce -ruční a strojní výkopové práce. Prodej: -elektromateriál.

Společnost iTsk s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářské a IT techniky a spotřebního materiálu - náplně do tiskáren, papíry a mnoho dalšího.

Elektro Hanika s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, instalace podlahového topení, fotovoltaické elektrárny, revize, bezpečnostní systémy, rozvody elektroinstalace a mnoho dalšího.

Prodej, servis: -náhradní díly pro elektrospotřebiče -náhradní díly pro bílou techniku.

Maloobchod, prodej: -foto potřeby -fotoatelier.

Prodej, e-shop, servis, oprava: -kancelářská technika -technické literatury, hardware, software -spotřební materiál pro tiskárny, diskety, CD -výpočetní technika -počítače, tiskárny -psací stroje, kalkulačky. Služby: -návrh, realizace počítačových sítí.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -spotřební elektronika -kuchyňské spotřebiče -audiovizuální elektronika.

Maloobchod, prodej, servis: -domácí elektrospotřebiče -spotřební elektronika -rádio, video, televize, CD přehrávače, videokamery.

Oprava: -elektromotory -ruční elektrického nářadí. Montáž: -elektroinstalace -hromosvody -měřící a regulační technika -programovatelné automaty -elektrorozvaděče -zabezpečovací technika (alarm). Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla -měřící přístroje -regulátory teploty -přímotopné panely ...

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -automatické pračky -bojlery -sporáky -elektrospotřebiče -vestavné spotřebiče.

Návrhy, prodej a realizace osvětlení: -domu -bytu -zahrad -průmyslových objektů atd.

Výroba: -elektrické rozvaděče nízkého napětí.

Profesionální bezpečnostní opatření pro ochranu osob a majetku. Elektronické zabezpečovací systémy.

Mobily, Tablety, PC, Notebooky a komponenty. Motory na kolo i náhradní díly, veškeré příslušenství a servis.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - řezné, brusné kotouče FLEX - pilové listy na kov strojní a ruční - pilové kotouče na dřevo, kov - elektrické ruční nářadí - elektrické spotřebiče.

Výroba a prodej: - LED displej pro reklamní účely, jako sportovní časomíry.

Kompletní nápojový servis: -aquamaty -kávovary -káva -sirupy -instanty - vending - e-shop

ELEKTROTECHNICKÝ VELKOOBCHOD. Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - automatizace - zásuvky, vypínače firmy ABB a Schneider Electric - kabely a jističe Siemens, ABB, OEZ, Finder, Omron a dalších. Možnost zapůjčení vzorkových kufrů. Elektromontážní práce. - kompletní realizace elektroinstalace včetně revize.