KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Péče o výpočetní techniku, telekomunikační techniku a připojení k internetu. Servis hardware PC a serverů, instalaci a konfiguraci programového vybavení, výstavbu počítačových sítí jak metalických tak bezdrátových.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika - počítače, notebooky - software - monitory - skenery (scannerry), tiskárny - digitální fotoaparáty - digitální projektory. Instalace sítí. Poradenství: - hardware, software (HW, SW).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - LED osvětlení, žárovky, trubice.

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Prodej, servis a montáže: - klimatizace - chladící technika.

Měřící a informační technologie pro energetiku. Výzkum, vývoj, prodej, montáž, oprava, servis: -systémy synchronního měření WAM, WAMS -zařízení pro průmyslovou komunikaci mezi objekty v energetice -měření a automatizace, ASŘTP -monitorování vozidel pomocí GPS -vývoj a aplikace programového vybavení, SW pro průmyslové aplikace -vývoj ...

Opravy a servis spotřebičů Brno a okolí Opravy a servis praček, myček, varných desek, sporáků, trub, digestoří a sušiček.

prodej: -výpočetní, telekomunikační a kopírovací technika.

Sháníte topenáře? Potřebujete provést revizi nebo opravu kotle či radiátoru? Firma Jan Holešovský od roku 1992 působí v oboru voda, topení, plyn a nabízí tak dlouholetou praxi, zkušenosti a kvalitně odvedenou práci. Provádíme kompletní plynoinstalační a topenářské práce, servis a výměny plynových kotlů, výměny radiátorů ústředního topení, včetně ...

Specializovaný e-shop, autorizovaný prodejce kávovarů značek SAECO PHILIPS, GAGGIA (Itálie) a JURA (Švýcarsko) a italské kávy.

Dodávka, montáž telekomunikačních pobočkových ústředen (Alcatel, Ericsson), výstavba telekomunikačních sítí, dodávky hardware a software, poradenství v oblasti zřizování datových sítí.

Naše služby: - poradenská a projekční činnost v oboru průmyslového odsávání - prodej sací zařízení.

Servis a instalace elektronických zařízení, anténí a satelitní technika. Kamerové a zabezpečovací systémy.

Firma Kapsch Telecom spol. s r.o. je jednou z dceřiných společností rakouské firmy Kapsch AG. Prodej, servis: - telekomunikační systémy - veřejné a privátní telekomunikační systémy - bezdrátové telefonní systémy COMPANION. Systémy pro přenos hlasu: - MERIDIAN1 - MERCATOR. Doplňkové hlasové služby: - meridian mail - voice mail ...

On-line prodej Philips televizorů vidorekordérů, audio techniky, domácích spotřebičů, holících strojků Philips.

Internetový i kamenný obchod příslušenstvím k mobilním telefonům. Nabízíme baterie, nabíječky, Bluetooth, datové produkty, pouzdra, kryty, handsfree.

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

Prodej baterie pro elektroniku. Baterie a akumulátory. Kamery do auta, paměťové karty a jiné.

Kvalitní PC na míru nebo zajistíme celé počítače značek ACER, HP, PRESTIGIO, HALL, DELL ale i řadu dalších. Taktéž notebooky značek HP, ASUS, ACER, DELL, PRESTIGIO, LENOVO, SAMSUNG, TOSHIBA ...

Logotypy Grafické práce Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika SEO optimalizace webů pro vyhledávače Výroba - www stránky - webdesign Webhosting

DANEX Dřevařské technologie: -technologické linky -vzduchotechnika -vybírací zařízení -ocelové konstrukce-haly -jednoúčelové stroje -dřevařský průmysl -přibližovací tratě -strojní obrábění rotačních dílů

Služby: -ekologie ovzduší -průmyslová vzduchotechnika a klimatizace se zaměřením na fitrování nečistot z ovduší.

Správa-počítačové sítě. Prodej: - hardware, software - pokladní, obchodní a restaurační systémy - registrační pokladny. Ekonomický software. Oprava, servis-záruční, pozáruční: - výpočetní technika - registrační pokladny. Instalace-software. Poradenství. Počítačové sítě. Programátorské práce, programování.