KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Prodej - káva Prodej, opravy, servis a repase - kávovary

Výroba: - Elektroerozivní stroje: - Drátové řezačky, CNC hloubičky, elektroerozivní vrtačky - Exeron DIGMA HSC centra: - Vysokorychlostní frézování elektrod a dílů forem - Upínací systémy: - Minimalizace přípravných časů a zlepšená průchodnost obrobků ve výrobě - CAD/CAM: - Programování drátových řezaček - ...

In store rádia a poskytování hudební kulisy do hotelů, restaurací, obchodních center a řetězců, ale i domácností s možností zařazení vlastních reklam.

Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Informační technologie - IT: - připojení k internetu, správa sítě, serverů a pracovních stanic - informační systémy, vývoj softwarových produktů - webové prezentace, loga, flash animace, webová grafika - návrh a realizace sítí, analytické a poradenské služby - dodávky hardware a software dle požadavků a potřeb zákazníka.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchdod, prodej, e-shop, internetový obchod: - kabely - SCSI kabely - redukce - datové přepínače - USB - síťové a telefonní komponenty.

Zastoupení (dovoz, import) společnosti MIELE pro ČR. Firma Miele je německý výrobce vyrábějící vysoce kvalitní elektrické přístroje pro domácnost a přístroje pro profesionální využití. Prodej, servis, poradenství. Přístroje pro domácnost: -pračky, sušičky, mandly, vysavače -myčky nádobí -sporáky a pečicí trouby, odsávače par -parní ...

Zastoupení ACER pro ČR, servisní centrum. Prodej, servis: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice - tablety - mobilní telefony.

Prodej: - audio a video technika, domácí elektrospotřebiče a bílá technika - SONY, SAMSUNG, LG, SHARP, TOSHIBA, PANASONIC, OVP, SENCOR, ECG, PHILIPS - AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, BOSCH, SIEMENS, MORA, MIELE, LG, SAMSUNG, LIEBHER, WHIRLPOOL, GORENJE, CANDY.

Prodej profesionálních a hobby coptér pro kinematografické a průmyslové využití. Spolehlivé coptéry, poradenství a řešení v oblasti leteckých záběrů.

Dodávka, montáž, oprava: -chladících a klimatizačních zařízení -klimatizace -záznamníky teploty, teplota -tepelná čerpadla, čerpadlo -chladící nábytek -chladírny, chladírna, mrazírny, mrazírna -sušárny řeziva, zdiva -chladící technika, techniky. Montáž PUR panelů, panely, panele.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky Rekonstrukce, montáž, opravy: - elektroinstalace - revize.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -elektrotechnický materiál pro průmysl, specializace na průmyslovou automatizaci: spínací, jisticí a ochranné přístroje, rozváděče s příslušenstvím, napájecí zdroje, DC/DC měniče, optická a akustická signalizace, optické snímače a kamerové systémy, hadicové ochranné systémy vodičů, průmyslová a pracovní ...

Rack shop. E-shop, internetový prodej datových rozvaděčů a příslušenství. Stojanové rozvaděče, nástěnné rozvaděče.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Software a poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Návrh a výroba integrovaných polovodičů pro zelenou elektroniku.

Prodej, servis a poradenství domácí, kuchyňské a domácí elektrospotřebiče: -bílá technika -pračky, pračka, myčka, myčky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné trouby, trouba, vestavné spotřebiče a další.

Dodávka, montáž, instalace: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -přístupové systémy: -kontrola přístupu, docházky, stravování -zabezpečení proti vloupání - EZS -požární signalizace - EPS -video technika: -kamerové a monitorovací systémy, domácí videotelefony -ozvučovací systémy.

Výroba, prodej, projekce a dodávky: -vzduchotechnické potrubí, klimatizačních zařízení na klíč. Výroba, instalace -vzduchotechnické prvky, systémy -výroba prvků na zakázku -prvky do velmi čistých a zdravotně sterilních prostředí či pro různé architektonické potřeby. Technologie jsou pravidelně modernizovány a doplňovány, dle požadavků ...