KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Distribuce a prodej radiových stanic firmy Motorola. Pronájem a servis rádiových stanic.

Zajištění ozvučení a osvětlení u koncertů a společenských akcí.

Služby, poradenství a prodej: - zabezpečovací systémy a kamerovým zabezpečením.

Výroba, instalace, oprava: -elektrické stroje a přístroje Nákup, prodej, skladování: -zkapalněných uhlovodíkových plynů.

Společnost Fotografia Praha, družstvo patří mezi tradiční prodejce ve fotografickém průmyslu. Založení společnosti se datuje rokem 1952 a po celou dobu existence poskytujeme našim zákazníkům kvalitní a odborné služby v oblasti fotoaparátů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma činností uvedených v příl. l-3 zákona č. 455/9l Sb.

Projekce, montáž, dodávky: -topné a chladící systémy -měření a regulace. Dodávky tepla.

Projekce a realizace: -zavlažovací systémy, návrhy a realizace zahradního osvětlení.

Montáž - alarmy a střežící kamerové systémy Grafické návrhy elektrorozvodů Elektromontážní práce na klíč - následné odstranění závad zjištěných při revizi - anténní a telefonní rozvody - opravy elektroinstalací - rekonstrukce domovních elektrorozvodů - realizace slaboproudých rozvodů, počítačových sítí, domovních ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej, montáž, servis a poradenství v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a chlazení.

Tandem-let: - vyhlídkový, termický paraglidingový let - základní kurz. Autodoprava. Montáže satelitů.

Elektromontáže, elektroinstalace. Montáž, opravy, údržba, revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba, dodávka, montáž: - rozvaděče nízkého napětí NN.

Tvorba webových aplikací na míru, e-shopy, klasické internetové stránky, SEO optimalizace, sestavování a servis PC, zajištění připojení k internetu a jeho nastavení, nastavení serverů, poradenství, správa PC pro nevidomé.

Prodej - autorádia Prodej - autoalarmy - parkovací snímače - příslušenství Prodej - navigace GPS

Montáž - elektrická zabezpečovací zařízení EZS - kamerové systémy CCTV Montáž - elektrická požární signalizace EPS Montáž - telefonní ústředny

Dodávka, servis a montáž - zabezpečovací a kamerové systémy Dodávka a montáž - telekomunikace - telekomunikační technika Servis - telekomunikace - telekomunikační technika

Montáže, servis, prodej: - satelitní techniky CS Link, Skylink, DIGI TV - správa IT a sítí - PC - zabezpečovací systémy - kamerové systémy. Odvoz i dovoz přímo k zákazníkovi.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Překladatelská a tlumočnická činnost -Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických ...

Prodej: - kamery - fotoaparáty CANON, IXUS, POWER SHOT, EOS - kopírky, projektory a kalkulačky FC, PC, XEED, LV, MP, ... - faxy FAX-JX, I-SENSYS - tiskárny a skenery.

Prodej - počítačové komponenty Poradenství v oblasti výpočetní techniky

Dodávka, montáž, revize, servis, oprava: - elektro - elektromontáže, elektromontážní práce - elektrorevize - elektronické zabezpečovací systémy (EZS), alarmy - anténní systémy, antény - měření a regulace, MaR. Řemeslo: - elektrikář. Elektroinstalační práce.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení ...