KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba rozvaděčů. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál - měřící a regulační technika, MaR - svítidla. Výroba - rozvaděče. Montáž: - řídící systémy pro průmyslovou automatizaci - trafostanice.

Distribuce - výrobní vybavení a spotřební materiálu pro výrobu elektroniky. Distribuce - výrobní vybavení a spotřební materiál pro výrobu zdravotnických zařízení.

Internetový specialista na kuchyňské a domácí spotřebiče.

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

Prodej a montáž - klimatizační zařízení vhodné pro laboratoře, ordinace a prodejny.

Projekce, montáž, opravy, údržba, revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Výroba: -rozvaděče nízkého napětí. Výroba, instalace, oprava: -elektrické stroje a přístroje. Dodávka, montáž: -elektrická zařízení -silnoproudé a slaboproudé rozvody -transformovny -rozvodny a rozvaděče -umělé osvětlení -telefony -hromosvody a ...

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Maloobchod, prodej, elektroinstalační materiál: - elektro, elektronika (rádia, audio) - mobilní telefony - anténní technika, antény - čisté audio - baterie, baterky. Oprava, servis (záruční i pozáruční): - audio, video - televize (TV) - domácí spotřebiče (mixéry, fény, vysavače, žehličky) - holící strojky - pračky - PC ...

E-katalog, e-shop, internetový obchod. -počítače, notebooky -baterie do telefonů.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Dodávka, výroba - elektronické komponenty a konektory.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektronikou. Tepelná čerpadla, chytré telefony, čtečky knih.

Výroba: - malé průmyslové automatizace - rozvaděče

Výroba, dodávka, osazování, pájení: - tištěné plošné spoje.

Prodej, montáž a servis - zabezpečovací systémy NICE - garážová, průmyslová a sekční vrata - brány - předokenní rolety a žaluzie - ploty - markýzy

Prodej - osvětlení Projekce - osvětlení Projekční činnost Software služby

Hudební studio pro nízkorozpočtové projekty.

Technické zajištění akcí - osvětlení bitvy, koncerty, festivaly, slavnosti, práce pro divadlo a film - včetně rozvodů a elektrických přípojek do 400m Technické zajištění akcí - ozvučení bitvy, koncerty, festivaly, slavnosti, práce pro divadlo a film - včetně rozvodů a elektrických přípojek do 400m Spolek přátel ...

Konzultace, návrhy, instalace a servis - kamerové a zabezpečovací systémy, požární signalizace. Instalace, servis domácí telefony. Konzultace, návrhy, instalace a servis- neonové a světelné reklamy.

Dodávka: - kabelové topné systémy - teplá dlažba - topné rohože - ochrana okapů proti zamrzání - ochrana potrubí proti zamrzání - speciální termostaty - akumulační topné panely Hetta a Akutermo Provádí: - ochrana venkovních prostor proti ledu a sněhu Prodej a montáž: - zabezpečovací zařízení EZS JABLOTRON pro domy, byty ...

Internetový prodej: - sušáky na oblečení - termosky - mixéry - odšťavňovače. Export, import malé elektro spotřebiče. Kategorie: - sušáky na oblečení - termosky s auto-ohřevem - trouby - soya makery - odšťavňovače - rychlovarné konvice.

Služby: -zhotovení fotografie: -portrétní, reportážní, technická -školní fotografie -zpracování veškerého sortimentu -vyvolání filmů. Prodej: -filmy -rámečky -fotoalba, albumy. Rámování obrazů.

Oprava, servis: - pračky automatické, vířivé, bublinkové - elektrické sporáky - drobné elektrické spotřebiče - vysavače - fény - žehličky - kulmy - remosky - šlehače - myčky nádobí ROMO, ZEROWATT a myčky italské značky - akumulační kamna - varné konvice - kávovary značky ETA, ZELMER - kávomlýnky - mikrovlnné trouby.